Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-03-2014

Δείπνο πριν τη Νίκη και κάλεσμα του Γ.Σ.Λαμία

Rate this item
(0 votes)
Για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ο Γ.Σ.Λαμίαυποδέχεται στο Χαλκιοπούλειο το Σάββατο 29 Μαρτίου την ομάδα του ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου. Ο αγώνας θα αρχίσει ώρα 19.00 με διαιτητές τους Δεληκωστίδη και Αβραμίδη. 
Ολοι οι αγώνες της προτελευταίας και της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Volleyleague ΟΠΑΠ μετά από απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος θα αρχίσουν την ίδια ώρα λόγω της κρισιμότητας όλων των αγώνων και για λόγους αξιοπιστίας.

Ο Γυμναστικός έχει μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τον οδηγήσει σχεδόν οριστικά στην κατάληψη της 6ης θέσης, έτσι ώστε να διατηρήσει το πλεονέκτημα έδρας στην α' φάση των Playoffs 5-8 που θα ακολουθήσουν.

Η Νίκη Αιγινίου παλεύει για την σωτηρία της και για την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών ενόψει των Playout, γεγονός που κατανοούν όλοι στις τάξεις του Γυμναστικού αναμένοντας και την υποστήριξη των φιλάθλων της Λαμίας για την επίτευξη ενός ακόμη θετικού αποτελέσματος.

Παράλληλα η Διοίκηση του Συλλόγου μετά την επίτευξη του στόχου της συμμετοχής στα Playoffs θα παραθέσει σήμερα το βράδυ δείπνο στους προπονητές, αθλητές και όλους όσους βρίσκονται δίπλα στην ομάδα την εφετινή περίοδο και εργάζονται γι'αυτή, με την ευγενική χορηγία και προσφορά του φίλου Λαμιώτη επιχειρηματία κ.Κων/νου Τασιού στο κατάστημα "Αραξοβόλι".

Πηγή: ΤΑΑ Γ.Σ.Λαμία

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject