Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-04-2014

Σάκης Μουστακίδης: «Χάσαμε ευκαιρία. Αύριο είναι άλλη μέρα» (video)

Rate this item
(1 Vote)

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα φοβερά δύσκολο ματς. Θεωρώ ότι η αχίλλειος πτέρνα μας ήταν η υποδοχή. Ενώ ήμασταν καλοί στην επίθεση, χρειαζόταν να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να τελειώσουμε τις μπάλες. Δε βγήκαμε πολλές φορές με μονό μπλοκ, δεν είχαμε τον εύκολο πόντο. Χάσαμε μερικές ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν, κάτι που με τον Ολυμπιακό δεν επιτρέπεται να κάνεις, γιατί έιναι ομάδα πολύ έμπειρη και με βαριά φανέλα. Αύριο είναι μια άλλη μέρα, πρέπει να ξεκουραστούμε όσο μπορούμε, να αδειάσουμε το μυαλό μας, να δούμε τα λάθη μας στο βίντεο και να μη τα επαναλάβουμε».

Ερωτηθείς για τα προβλήματα του Ολυμπιακού και κατά πόσον αυτά γύρισαν μπούμεραγκ στην ομάδα του, υπήρξε κατηγορηματικός και δεν άφησε περιθώρια: «Θεωρώ ότι στον τελικό δεν υπάρχουν προβλήματα. Τα αφήνεις όλα πίσω και προχωράς, δεν παίζουν ρόλο αυτά στους τελικούς».

«Όποιος δεν έχει ζήσει την ατμόσφαιρα και την ψυχολογία μιας σειράς τελικών, δεν είναι σε θέση να καταλάβει τι συμβαίνει. Θεωρώ πάντως πως δείξαμε ότι μπορούμε να πάρουμε ένα ματς μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού», ενώ η καλύτερη στιγμή της συνέντευξης τύπου ήταν όταν ρωτήθηκε για το τι θα άλλαζε στο σημερινό ματς: «Θα άλλαζα δύο πράγματα, αλλά δε μπορώ να σας τα πω. Έγιναν λάθη από τη διαιτησία αλλά δεν έκριναν το αποτέλεσμα».

 

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject