Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-04-2014

Δημήτρης Καζάζης: «Είμαστε δίκαια ένα βήμα πριν τον τίτλο» (video)

Rate this item
(1 Vote)
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Τι άλλαξε και η ομάδα σας γύρισε το 2-0;

 

«Χθες είχα πει ότι το παιχνίδι ήταν περίεργο. Σήμερα ήταν ακόμη περισσότερο. Είχα πει πριν το παιχνίδι στα παιδιά ότι σήμερα έπρεπε να παίξουμε με μυαλό, με ελάχιστα λάθη, και να πιέσουμε. Μέχρι ένα σημείο, ακόμη και στο πρώτο σετ το κάναμε, αλλά το χάσαμε και αυτό μας στοίχισε αρκετά. Απ' εκεί και πέρα φάνηκε η φθορά του χθεσινού παιχνιδιού στην ομάδα. Υπήρξαν κάποια σημάδια κόπωσης σε κάποιους αθλητές μας, σε παίκτες κλειδιά. Ξαφνικά είχαμε το ξέσπασμα του Μπόμπι, ο οποίος νομίζω ότι ξεπέρασε τον εαυτό του σήμερα, και μιλάω όσον αφορά το πρόβλημά του. Αναφέρουμε συνέχεια το πρόβλημα του και το αφήνουμε να αιωρείται, αλλά στο τέλος του πρωταθλήματος θα καταλάβετε τι ακριβώς είναι. Η είσοδος του Κοκκινάκη, η οποία έδωσε ενέργεια στην ομάδα είχε σαν αποτέλεσμα να ανέβουν και οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας. Σε συνδυασμό με τον κόσμο που βοήθησε πραγματικά στα κρίσιμα σημεία,  κάναμε μία ανατροπή και πήραμε μία σπουδαία νίκη η οποία μας φέρνει το 2-0 και ένα βήμα πριν τον τίτλο. Ξέρουμε ότι έχουμε να πάμε στην Αλεξανδρούπολη. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ήταν καλύτερη από χθες, αλλά κι εμείς δεν έχουμε πιάσει την απόδοση που θέλουμε. Σίγουρα υπάρχει πίεση αυτή τη στιγμή στον Εθνικό. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και παίζει μέσα στην έδρα της με ένα κοινό πάρα πολύ ζεστό, καυτό θα έλεγα. Πλέον όμως δεν παίζουμε με το περίστροφο στο κεφάλι, είμαστε πιο ελεύθεροι. Έχουμε λίγες μέρες να μαζέψουμε ό,τι προβλήματα έχουμε, να ξεκουραστούν τα παιδιά και να πάμε στην Αλεξανδρούπολη».

 

Ο Χριστοφιδέλης δεν πήγαινε καλά και ήρθε η αλλαγή του;

 

«Ο Κώστας έχει κάνει μία σειρά αγώνων και στους ημιτελικούς και στους τελικούς που ήταν εξαιρετικός. Ήρθε μία κούραση, κάτι που είναι φυσιολογικό. Απ' εκεί και πέρα μπήκε ο Μενέλαος στο παιχνίδι, και πέρα από την απόδοση του τεχνικά, το σημαντικό για εμένα ήταν ότι έδωσε φοβερή ενέργεια γιατί με τον τρόπο που εκδηλώνεται παρέσυρε και τους συμπαίκτες του και ανέβηκαν αγωνιστικά. Σε συνδυασμό με την απότομη και καλή αλλαγή του Μπόμπι πήραμε τη νίκη».

 

Ακούσαμε και από τους δύο για κούραση, ένα σχόλιο για τη σειρά των τελικών και τα πλέι όφ;

 

«Όταν είχαμε μαζευτεί στην αρχή της χρονιάς όλοι οι αθλητές της Α1 είχαμε πει ότι σύστημα είναι λάθος και είχαμε συμφωνήσει και εμείς και οι αρχή. Παρότι συμφωνήσαμε γίνεται ξανά το ίδιο πράγμα και νομίζω ότι είναι απαράδεκτο. Για τους αθλητές είναι ό,τι χειρότερο και πέφτει και το επίπεδο του θεάματος. Νομίζω ότι είναι κάτι που δεν πρέπει να ξαναγίνει και τονίζω ότι στην αρχή της χρονιάς προπονητές και ΕΣΑΠ είχαμε συμφωνήσει ότι δεν θα ξαναγίνει αυτό το σύστημα. Δεν είναι λογικό και θεωρώ ότι είναι εντελώς λάθος. Πιστεύω ότι αδικεί το εφετινό πρωτάθλημα που είναι από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Τουλάχιστον είναι τόσο συναρπαστικό και αντί να το διαφημίζουμε, να το προφυλάσσουμε για να έχουμε ακόμη καλύτερο θέαμα προσπαθούμε να το μικρύνουμε και να το συρρικνώσουμε. Αυτό που προέχει είναι η υγεία των αθλητών και κατ' επέκταση και το θέαμα που μπορούμε να δώσουμε. Η μία μέρα ρεπό νομίζω δεν θα κάνει μεγάλο κακό σε κανέναν». 

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject