Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-04-2014

Αποχαιρετιστήρια «πράσινη» βραδιά!

Rate this item
(0 votes)
Με γεύμα της διοίκησης του Παναθηναϊκού στο τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές της ομάδας έπεσε η –εξωαγωνιστική- αυλαία της σεζόν για την αντρική ομάδα βόλεϊ του Τριφυλλιού.
Στο πιο φιλόξενο και Παναθηναϊκό στέκι του Αμαρουσίου, τα «3 αδέρφια» οι «πράσινοι» ανακουφισμένοι, χαρούμενοι και απαλλαγμένοι από το αγωνιστικό άγχος είχαν μόνο να… λένε για την ολοκλήρωση ίσως και της πιο δύσκολης σεζόν της καριέρας τους. Ένας μοναδικός δεύτερος γύρος πρωταθλήματος, ένα σετ μακριά από την αποφυγή πλέι άουτ, παραμονή και μια υπερπροσπάθεια από όλους είναι στοιχεία που σίγουρα θα βγάλουν την ομάδα αλλά και κάθε παίκτη... δυνατότερους.

Το αναμνηστικό δώρο που μοιράστηκε στους «πράσινους» ήταν ο τόμος με την ιστορία του Παναθηναϊκού ενώ με τη σειρά τους, παίκτες και τεχνικό τιμ υπέγραψαν φανέλες και μοίρασαν αυτόγραφα!

Ήδη από σήμερα, ο Κροάτης άσος, Ντάνιελ Γκάλιτς, θα βρίσκεται στην πατρίδα του προκειμένου να ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ενώ θα ακολουθήσουν οι Αμορόσο-Μουρ.

Τα αστεία και τα πειράγματα δεν… έλειψαν, αλλά όπως συνέβαινε άλλωστε όλη τη σεζόν αυτά έμεναν και θα... μείνουν μόνο μεταξύ της «πράσινης» οικογένειας!
 
Πηγή: paovolleyball.gr
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject