Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-05-2014

Ανδρέας Ανδρεάδης: «Άθλος με το τρίτο χαμηλότερο μπάτζετ» (video)

Rate this item
(0 votes)
Ο κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε σήμερα, κοντράραμε τον Ολυμπιακό στα δύο πρώτα σετ, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάνενα, στο τρίτο καταρρεύσαμε, με αποτέλεσμα να είναι ο Ολυμπιακός πρωταθλητής. Συγχαρητήρια, κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματά του, για εμάς είναι άθλος που φτάσαμε ως τον τελικό, κι από δω και πέρα προπονητής και διοίκηση αναλαμβάνουν για το σχεδιασμό της νέας σεζόν. Για το μέλλον θα δούμε, αυτό το ξέρει η διοίκηση, αν υπάρχουν χρήματα φτιάχνεις ομάδα, αν όχι μπορεί να παίζεις και για τη σωτηρία. Από τη φετινή σεζόν κρατάω την πολύ καλή πορεία που κάναμε, τον κόσμο, τα ευρωπαϊκά ματς, και το ότι φτάσαμε ως εδώ με ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ της κατηγορίας. Θέλω να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου γιατί ήταν πολύ σημαντικό κατόρθωμα που φτάσαμε ως εδώ».
 
* Στη φωτογραφία ο Ανδρέας Ανδρεάδης (δεξιά) χαμογελά μαζί με τον Κώστα Χριστοφιδέλη, τον Σάκη Μουστακίδη και τον Δημήτρη Καζάζη.
 

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject