Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-05-2014

Ο Φοίνικας στα εγκαίνια του γυμναστηρίου Τήνου παρουσία του Κάρολου Παπούλια

Rate this item
(0 votes)
Ο Φοίνικας Σύρου θα τιμήσει με την παρουσία του τα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου της Τήνου, που θα γίνουν το τριήμερο 9-11 Μαΐου με σειρά εκδηλώσεων που εντάσσονται στα «Τήνια 2014» και παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.
Η ομάδα της Σύρου θα συμμετάσχει στον φιλικό αγώνα βόλεϊ που θα γίνει το απόγευμα (19.00) της Παρασκευής 9 Μαΐου με αντίπαλο μία επίλεκτη ομάδα αθλητών της Εθνικής Ελλάδος.
 
Το σχετικό δελτίο Τύπου των διοργανωτών αναφέρει:
 
«Την Παρασκευή 9, Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στα πλαίσια της αναβίωσης των ΤΗΝΙΩΝ 1895.
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τα εγκαίνια του αθλητικού γυμναστηρίου Τήνου στις 18.00 την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 και τον φιλικό αγώνα βόλεϊ ανδρών μεταξύ Φοίνικα Σύρου και παικτών της Εθνικής Ελλάδος. Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 θα διεξαχθούν αγωνίσματα δρόμου 1.500 και 10.000 μέτρων, επιτραπέζια αντισφαίριση, μπάσκετ και βόλεϊ καθώς και επίδειξη των αγωνισμάτων της ξιφασκίας, της ελληνορωμαϊκής πάλης, TAE KBO NTO και ιστιοπλοΐας.
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις θα γίνουν στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού και περιλαμβάνουν αφιέρωμα στην κάλυψη των Τηνίων και των αθλητικών γεγονότων την περίοδο 1895-1906 από τον τύπο της εποχής καθώς και παρουσίαση του έργου του Νικηφόρου Λύτρα με αντίστοιχη έκθεση πρωτοτύπων εφημερίδων και περιοδικών και τεκμηρίων.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject