Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-05-2014

Ο Μίλαν Γιούρισιτς ανανέωσε με τον Ολυμπιακό

Rate this item
(1 Vote)
Ο Μίλαν Γιούρισιτς είναι ο πρώτος αθλητής του πρωταθλητή Ολυμπιακού που ανανεώνει το συμβόλαιο του για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Ο Ολυμπιακός έκανε την σχετική ανανέωση ενώ ο Σέρβος κεντρικός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παραμονή του για τρίτη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον βολεϊμπολίστα Μίλαν Γιούρισιτς. Ο έμπειρος κεντρικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Ολυμπιακό. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και δεν το σκέφτηκα καθόλου όταν μου πρότειναν ν’ ανανεώσω. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ήθελα να συνεχίσω για να βοηθήσω να πετύχει και τη νέα χρονιά τους στόχους της. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έμεινε ο προπονητής μας ο Δημήτρης Καζάζης γιατί αυτός κράτησε την ομάδα στα δύσκολα αυτή τη σεζόν. Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».

 

* Στη φωτογραφία ο Γιούρισιτς μαζί με τον αντιπρόεδρο του ΤΑΑ Ολυμπιακός και πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο.

 

JURISIC MILAN
ΓΕΝΝΗΣΗ ΠΟΛΗ ΥΨΟΣ ΘΕΣΗ ΔΙΕΘΝΗΣ
21/08/1978 1.96 Κεντρικός
ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΤΙΤΛΟΙ
2014-15: Ολυμπιακός
2013-14: Ολυμπιακός Πρωταθλητής Κυπελλούχος
2012-13: Ολυμπιακός Πρωταθλητής Κυπελλούχος Λιγκ Καπ
2011-12: E.A.Πατρών 11η
2010-11: Μπούντβα
Μαυροβούνιο
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject