Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-05-2014

Η ΕΣΑΠ συγχαίρει τον Γιώργο Λεονταρίτη για την εκλογή του ως Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Rate this item
(0 votes)
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ συγχαίρουν τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Volleyleague και εκπρόσωπο του Φοίνικα Σύρου Γιώργο Λεονταρίτη για την εκλογή του ως Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου με τον συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου και του εύχονται καλή σταδιοδρομία στο δύσκολο και μεγάλο φορτίο που αναλαμβάνει. Οι δηλώσεις του Γιώργου Λεονταρίτη μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων:

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που είχα την ευκαιρία να ζήσω μια τέτοια πολιτική νίκη. Είναι η μεγαλύτερη και ιστορικότερη πολιτική νίκη. Στο ξεκίνημα του προεκλογικού αγώνα κανείς δεν πίστευε σε αυτή την ανατροπή. Κανείς δεν πίστευε πως θα γίνει ανατροπή σε έναν χώρο που υπερτερούσαν συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις. Νιώθω υπερήφανος που συστρατεύτηκα μαζί με τον Γιώργο Χατζημάρκο. Νιώθω υπερήφανος που πλαισιώθηκα από άξιους συνεργάτες. Κάναμε κάτι μοναδικό. Η παρουσία μας τίμησε τους πολίτες. Εκπροσωπούμε τους πολίτες. Είμαστε εδώ για τους πολίτες και όχι για να κάνουμε επαγγελματική πολιτική καριέρα. Ότι κάναμε το κάναμε με σεβασμό, με εκτίμηση στον συμπολίτη μας για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον. Τους ευχαριστώ που μας εμπιστεύτηκαν. Δεσμεύομαι εγώ και οι συνεργάτες μου να διοικήσουμε με αξιοκρατία. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τελευταίο χρηματοοικονομικό πακέτο που έχουμε την ευκαιρία να διαχειριστούμε στο Νότιο Αιγαίο. Θέλω να υπογράψω ένα συμβόλαιο τιμής με τη νέα γενιά την οποία πιστεύω πως η δική μου η γεννιά έχει αδικήσει υπερβολικά και της έχει δημιουργήσει εμπόδια. Θα στρέψουμε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μας και τη μεγαλύτερη δράση μας στη νέα γενιά. Θα δείξουμε την ίδια αγάπη και την ίδια μέριμνα για όλες τις κοινωνικές ομάδες και ειδικά για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας στους οποίους οφείλουμε πάρα πολλά και στις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες. Σε συνεργασία με τους δημάρχους και τις δημοατικές αρχές θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα απαραίτητα έργα υποδομής στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα ώστε οι κοινωνίες να μην αισθάνονται τη σημερινή ανασφάλεια και να υπάρχει μεγαλύτερη εξασφάλιση για όλους. Ευχαριστώ και τα ΜΜΕ που κράτησαν υψηλό επίπεδο στην προεκλογική περίοδο. Θα ήθελα να είστε αυστηροί μαζί μας και να μας παροτρίνεται. Με τη δική μας κριτική θα είμαστε και εμείς καλύτεροι. Σήμερα ζούμε μια ιστορική ημέρα γιατί οι κάτοικοι του Νοτίου Αιγαίου αποφάσισαν όλοι μαζί να πάμε μπροστά».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject