Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-07-2014

Ο Φοίνικας Σύρου δεύτερη πιο εμπορική ομάδα της Volleyleague ΟΠΑΠ

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του Τ.Α.Α. Α.Ο.Φοίνικας Σύρος εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την ανακοίνωση της έκθεσης της Sponsor Value που παρουσιάζεται κάθε χρόνο μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων για λογαριασμό του ΟΠΑΠ και που φέρνει τους συριανούς στην δεύτερη θέση εμπορικότητας πίσω από τον Ολυμπιακό. Η ανακοίνωση:
Στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ο Φοίνικας Σύρου, καθώς κάθε χρόνο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ, αλλά και στις υπόλοιπες διοργανώσεις του ελληνικού βόλεϊ.
Ωστόσο το γεγονός ότι η ομάδα μας είναι πλέον ένα από τα μεγάλα “ονόματα” του ελληνικού βόλεϊ δεν αποδεικνύεται μόνο από τις αγωνιστικές της επιτυχίες. Ο Φοίνικας αποτελεί ένα από τα δυνατά “χαρτιά” του ελληνικού βόλεϊ και στο εμπορικό-χορηγικό κομμάτι.
Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Sponsor Value για λογαριασμό του ΟΠΑΠ που παρουσιάζεται κάθε χρόνο μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Φοίνικας είναι η δεύτερη πιο εμπορική ομάδα του ελληνικού βόλεϊ, όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα της Μελέτης Χορηγικών Αποδόσεων Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-2014 που πραγματοποίησε η συγκεκριμένη εταιρεία. Το αποτέλεσμα αυτό προκύπτει από μία σειρά δεδομένων όπως ο χρόνος τηλεοπτικής προβολής, η τηλεθέαση κλπ.
Σύμφωνα μ’ αυτά τα στοιχεία, η ομάδα μας βρίσκεται πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό, ξεπερνώντας παραδοσιακές δυνάμεις όπως οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης, καθώς και όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Volleyleague.
Η χορηγική αξία του Φοίνικα κοστολογείται από την εταιρεία σε 313.917 ευρώ, με την τηλεθέαση που έκανε ο σύλλογος να ξεπερνά τα 173.000 άτομα.
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject