Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-07-2014

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε την προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας

Rate this item
(0 votes)
To T.A.A. του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε την προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Η ανακοίνωση:
Με σεβασμό προς τους φιλάθλους της και θέλοντας να τους δείξει την ευγνωμοσύνη της για την στήριξή τους την προηγούμενη χρονιά έδωσε προτεραιότητα στους ήδη κατόχους εισιτηρίων διαρκείας από την προηγούμενη χρονιά. Αυτό ίσχυε μέχρι και τις 15 Ιουλίου 2014. Πλέον τα εισιτήρια διατίθενται προς όλους όσους επιθυμούν να τα προμηθευτούν. Υπενθυμίζουμε ότι φέτος θα ισχύσουν διαρκείας ΜΟΝΟ για την καινούργια κερκίδα. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας έχει αλλάξει η αρίθμηση των θέσεων, κάθε εισιτήριο διαρκείας θα επιτρέπει την είσοδο ΜΟΝΟ στον φέροντα την αντίστοιχη κάρτα και οι θέσεις είναι ΑΥΣΤΗΡΑ προσωπικές και μοναδικές για κάθε εισιτήριο.
Στην τιμή τους φέτος περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος, οι Ευρωπαϊκοί αγώνες, οι αγώνες του Κυπέλλου και του League Cup. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για κάποιες πρόσθετες παροχές προς τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας στα πλαίσια της προσπάθειας της ομάδας μας να ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο την στήριξή σας. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Συλλόγου μας και στο τηλέφωνο 25510-28761.
Ελπίζουμε και φέτος η παρουσία σας να είναι μαζική και να παίξει τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε την προηγούμενη χρονιά και εμείς με την σειρά μας υποσχόμαστε να ξεπεράσουμε για άλλη μια φορά τις προσδοκίες όλων και να προσφέρουμε περισσότερες χαρές και συγκινήσεις και να εκπροσωπήσουμε άξια την πόλη μας και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με το ανταγωνιστικό και ισχυρό αγωνιστικό μας σύνολο.
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject