Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-07-2014

Η Green Cola Company χορηγός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Rate this item
(2 votes)
Μία ακόμα σημαντική χορηγία έκλεισε το Τ.Α.Α.Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην προσπάθεια του να καλύψει τα έξοδα του προϋπολογισμού για την περίοδο 2014-15. Πρόκειται για τη συνεργασία μετην Green Cola Company που έχει «καταγωγή» από τον Έβρο. Η ανακοίνωση του Εθνικού:
«O Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά την Green Oil, καλωσορίζει στις τάξεις της και την Green Cola Company, η οποία «κατάγεται» από τον Έβρο. Το λογότυπο της Green Cola θα κοσμεί την αγωνιστική φανέλα της ομάδας βόλλεϋ του Εθνικού και μαζί θα ταξιδέψουν στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!
Η Green Cola αποτελεί μία νέα πρόταση αναψυκτικού τύπου Cola, απευθύνεται σε όλους, ακόμα και σε ομάδες ατόμων με ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες (πχ. διαβητικούς) που αναζητούν ένα προϊόν με μηδαμινή θερμιδική επιβάρυνση, χωρίς να θυσιάζεται το γευστικό αποτέλεσμα. Κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 250ml, 330ml, 500ml και 1,5lt.».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject