Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-08-2014

Αποχωρεί ο Αντωνιάδης από τον Α.Ο.Ορεστιάδας

Rate this item
(0 votes)
Ο Νίκος Αντωνιάδης που ήταν ο προπονητής που οδήγησε τον Α.Ο.Ορεστιάδας στην Volleyleague και για τη σεζόν 2014-15 θα ήταν β΄προπονητής πίσω από τον Κώστα Δεληκώστα δεν θα μείνει τελικά στον πάγκο της ακριτικής ομάδας ως δεύτερος προπονητής επειδή θα μετακομίσει για επαγγελματικούς λόγους στη Ρόδο.
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Νίκο Αντωνιάδη για την προσφορά του στην ομάδα και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία σε κάθε νέα του αρχή», αναφέρει η ανακοίνωση του Α.Ο.Ορεστιάδας.
Ο Νίκος Αντωνιάδης είπε: «Πήρα αυτή την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα για προσωπικούς και επαγγελματικούς μου λόγους. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τη διοίκηση, τον κόσμο και τους παίκτες για τις στιγμές που περάσαμε μαζί αυτά τα χρόνια, με αποκορύφωμα την περσινή άνοδο της ομάδας στην VolleyLeague. Εύχομαι μία επιτυχημένη πορεία στην ομάδα και στον αξιόλογο προπονητή της και φίλο κ. Δεληκώστα, ο οποίος είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια. Εύχομαι κάποια στιγμή να συνεργαστούμε ξανά. Ευχαριστώ».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject