Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-08-2014

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης απέκτησε τον Κροάτη Λεό Άντριτς και ξεκινάει προετοιμασία

Rate this item
(0 votes)
Την πρώτη τους συγκέντρωση θα κάνουν την Δευτέρα 18 Αυγούστου οι παίκτες της νέας ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης υπό τις οδηγίες του Σάκη Μουστακίδη. Οι δευτεραθλητές του περσινού πρωταθλήματος έκλεισαν για διαγώνιο τον 20χρονο Κροάτη Λεό Άντριτς ο οποίος θα φτάσει στην Αλεξανδρούπολη την Τρίτη 19 Αυγούστου.
Ο Άντριτς είναι γεννημένος 20 Ιουλίου 1994 κι έχει ύψος 1.98. Αγωνίζονταν στην Μλάντοστ Μαρίνα Καστέλα και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί εκτός Κροατίας. Είναι διεθνής και τρίτος διαγώνιος της Εθνικής Κροατίας πίσω από τον Ογκόρ Όμρσεν και τον Ιβάν Ράιτς που αγωνίστηκε στον Εθνικό μέχρι και τη σεζόν 2013-14.
Ο Άντριτς θα φτάσει στην Αλεξανδρούπολη την Τρίτη μαζί με τον Σέρβο πασαδόρο Ζάρκο Κίσιτς. Άδεια μέχρι το τέλος της εβδομάδας έχει δοθεί στον Κασαμπαλή λόγω των υποχρεώσεων του στην Εθνική εφήβων. Απόψε αναμένεται να φτάσει στην Αλεξανδρούπολη ο Μαυροβούνιος ακραίος Μπόζινταρ Τσουκ. 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject