Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-08-2014

Δημήτρης Καζάζης: «Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα»

Rate this item
(1 Vote)
O προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης μίλησε στο volleyleague.gr για τους στόχους και τη νέα ομάδα του Ολυμπιακού:
Καταρχάς εύχομαι καλή χρονιά με υγεία στους αθλητές όλους των ομάδων. Για την δικιά μου την ομάδα πιστεύω την έχουμε στελεχώσει ώστε οποιοδήποτε πρόβλημα και να προκύψει, μπορούμε να το καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο. Το πρωτάθλημα θα είναι εξίσου ανταγωνιστικό και φέτος, οι ομάδες έχουν δυναμώσει αρκετά, οπότε πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο και όχι μόνο με θεωρίες και λόγια. Θα δουλέψουμε σκληρά, να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, οι αθλητές που έχουμε επιλέξει, είμαστε μία πολύ αξιόλογη ομάδα και στόχος δεν είναι κανένα άλλο από το να μπορέσουμε να επικρατήσουμε στην Ελλάδα στους αγχώριους τίτλους και στην Ευρώπη να μπορούμε να... ταξιδέψουμε ακόμα πιο μακριά από πέρυσι.
 
-Τι καινούργιο έχει φέτος η ομάδα σε σχέση με πέρυσι;
 
«Το πιο καινούργιο είναι ότι είναι πιο πλήρης. Αυτή τη στιγμή έχουμε καλύψει ότι κενά είχαμε από την προηγούμενη χρονιά και περισσότερες εναλλακτικές από τον πάγκο. Σε συνδυασμό με το δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη, μπορούμε να κάνουμε μία σωστή διαχείριση ώστε σε κάθε αγώνα η ομάδα να παρουσιάζεται πιο γεμάτη και να μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις που έχουμε».
 
-Για  την εικόνα των υπολοίπων ομάδων τι μπορούμε να πούμε;
 
«Από την εικόνα που έχουμε μέχρι τώρα θεωρώ ότι η Αλεξανδρούπολη και το Βραχάτι, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ και περιμένουμε να δούμε και τις υπόλοιπες. Ο Παναθηναϊκός κρατά κλειστά τα χαρτιά του, η Σύρος δεν ξέρω αν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της αλλά θα είναι όλες αυτές ανταγωνιστικές. Έχουν κάνει καλές επιλογές, κυρίως στους ξένους και θα υπάρξει ένα πρωτάθλημα εξίσου ανταγωνιστικό με το περσινό».
 
-Αν ξεκαθαρίσει το θέμα του τέταρτου παίχτη, έχετε στα πλάνα σας να πάρετε κάποιο παίχτη;
 
«Η Λίγκα εδώ και πολλά χρόνια κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά αλλά σε αυτό το κομμάτι πιστεύω έκανε λάθος. Δηλαδή έχουμε αργήσει πάρα πολύ, έχει ξεκινήσει η προετοιμασία και δεν ξέρουμε τι γίνεται αλλά τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα. Εμείς επιλέξαμε να βολευτούμε με Έλληνες αθλητές και θα προχωρήσουμε έτσι».
 
-Πέρσι κάνατε κάποια φιλικά στη Κωνσταντινούπολη, φέτος τι περιλαμβάνει η προετοιμασία;
 
«Προς το παρών για το εξωτερικό οι ημερομηνίες δεν ταιριάζουν, έχουμε κάποιες προσκλήσεις από Τουρκία αλλά πέφτουν σχεδόν πάνω στο Λιγκ Καπ. Προσπαθούμε να κάνουμε το τουρνουά της Πορταριάς και περιμένουμε τις απαντήσεις κάποιων ομάδων. Όταν τις δώσουν θα μπορέσουμε να το ολοκληρώσουμε».

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject