Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-08-2014

Η ΑΕΚ στοχεύει σε δύο τίτλους τη σεζόν 2014-15

Rate this item
(0 votes)
Tα αποκαλυπτήρια της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ έγινε σήμερα στο ξενοδοχείο Palace στη Γλυφάδα. Παρόντες παλαιοί και νέοι παίκτες, η διοίκηση, εκπρόσωποι των χορηγών και ορισμένοι οπαδοί. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι νέες κάρτες διαρκείας αξίας 500, 200 και 50 ευρώ και τις νέες φανέλες της ομάδας. 
Η διοίκηση δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παίκτες και τους συνεργάτες-χορηγούς, ενώ η ατάκα της ημέρας ειπώθηκε από τον έφορο του ΤΑΑ Ζαχαρία Καμαρίκο ο οποίος είπε : «Έχουμε βάλει ένα στοίχημα με τον Μάνο Μακρή. Πέρυσι το κύπελλο ήταν ένα (σ.σ.εννοούσε την κατάκτηση του Λιγκ Καπ) κι εφέτος θέλουμε να γίνουν δύο».
 
Για λογαριασμό του νοσοκομείου «Μεντιτερανέο» μίλησαν ο κύριος Στεργιόπουλος και ο γιατρός της ομάδας κύριος Τσούκας, από τον χορηγό Τέμπο ο κύριος Λούης, και από τη διοίκηση οι κύριοι Κατσαδήμας, Ασλανίδης, Μακρής και Καμαρίκος.
Η ομάδα της ΑΕΚ υπέγραψε τη νέα φανέλα και την χάρισε σε έναν οπαδό με κινητικά προβλήματα.

Παρουσιάστηκε ο προπονητής Χόργε Ελγκέτα και οι νέοι παίκτες Τσέντομιρ Ίλιτς, Ναπολέων Οικονόμου, Βαλεντίν Μπουρκόφσκι, Θανάσης Παπαδημητρίου, Νίκος Αλεξάκης, Γιάννης Γεωργιάδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Ίνοσλαβ Κρντς.

Στο καλωσόρισμά του ο γενικός αρχηγός του ΤΑΑ, Μάνος Μακρής ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας, το Ξενοδοχείο Palace, το Mediterraneo Hospital, την εταιρία αθλητικής ένδυσης Tempo) και ανακοίνωσε την διετή συνεργασία με τον Χόρχε Ελγκέτα προσθέτοντας «ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν θέλησε να πει «μεγάλα λόγια» ενόψει της νέας περιόδου: «Θέλουμε να πάμε την ΑΕΚ ψηλά και για αυτό θα δουλέψουμε σκληρά. Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένους στόχους. Θα πάμε βήμα-βήμα».

Εκ μέρους της διοίκησης μίλησαν οι Γιώργος Κατσαδήμας, Βαγγέλης Ασλανίδης, Γιώργος Μπέρκοβιτς. «Να είμαστε όλοι μια γροθιά. Να μην μας αποδιοργανώσουν τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν μέσα στη χρονιά και κυρίως οι εσωτερικοί εχθροί» είπε ο κ. Κατσαδήμας.

«Ως διοίκηση θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων, όχι μόνο του βόλεϊ αλλά και των άλλων τμημάτων της ΑΕΚ» υποσχέθηκε ο κ. Μπέρκοβιτς ενώ ο κ. Ασλανίδης τόνισε: «Το βόλεϊ είναι το αγαπησιάρικο κομμάτι της ΑΕΚ. Παραλάβαμε πολλές υποχρεώσεις. Προσπαθούμε σιγά-σιγά να κάνουμε κάθε τμήμα να πρωταγωνιστεί. Φέτος πιστεύω ότι με τον προπονητή, το υλικό, που διαθέτει η ομάδα και τη βοήθεια των χορηγών και των φιλάθλων, το βόλεϊ της ΑΕΚ θα μας κάνει υπερήφανους» .

Στην παρουσίαση ήταν παρόντες οι 13 από τους 14 παίκτες του φετινού ρόστερ, οι Τσέντομιρ Ίλιτς, Κόνραντ Γκούζντα, Ναπολέων Οικονόμου, Πέτρος Πέτρογλου, Βαλεντίν Μπουρκόφσκι, Θανάσης Παπαδημητρίου, Νίκος Αλεξάκης, Γιάννης Μαντέκας, Σταύρος Κατσανεβάκης, Γιάννης Γεωργιάδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Ίνοσλαβ Κρντς, Χόρχε Παγιάν. Ο 14ος, ο Σέρβος ακραίος Μπάλσο Ραντούνοβιτς θα ανακοινωθεί μόλις «περάσει» ο 4ος ξένος στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες δήλωσαν από την πλευρά τους:

Ανδρέας Ανδρεάδης: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με επέλεξαν. Θέλω να πετύχω τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση. Θα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα κάνουμε απολογισμό μέσα στο γήπεδο».

Γιάννης Μαντέκας: «Ξέρουμε σε ποια ομάδα έχουμε έρθει. Θα δώσουμε το χίλια της 100% για να γίνουμε πρώτα από όλα ομάδα. Θα καταθέσουμε σώμα και ψυχή στο γήπεδο για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Να μείνουμε ενωμένοι μέχρι το τέλος και να έχουμε υγεία».

Πέτρος Πέτρογλου: «Εύχομαι η φετινή σεζόν καλύτερη από την περσινή. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής όσο το δυνατό καλύτερα. Να είμαστε μια οικογένεια γιατί τότε μπορείς να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια. Στόχος η νίκη σε κάθε αγώνα. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».

Ίνοσλαβ Κρντς: «Απαιτείται η βοήθεια από όλους για να φτιάξουμε μια ομάδα η οποία θα μπορεί να αντιμετωπίσει όλες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επιδίωξη μας θα είναι να δίνουμε το καλύτερο εαυτό μας και πιστεύω ότι ο κόσμος θα το εκτιμήσει».

Θάνος Παπαδημητρίου: Προσαρμογή, να έχουμε υγειά μας, να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής και το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Υπάρχει βασικός κορμός. Οι αθλητές μας βοήθησαν να προσαρμοστούν.

 
makris.jpgandreadis-mantekas-krisic.jpgaek2014-15.jpg
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject