Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-08-2014

Στην Πορταριά το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ

Rate this item
(0 votes)
Στην Πορταριά πραγματοποιεί η ΑΕΚ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις πρωί και απόγευμα.

Το πρωί το βάρος πέφτει στο τρέξιμο, στα βάρη και στη γυμναστική ενώ το απόγευμα στις ασκήσεις με μπάλα στις οποίες συμμετέχουν όλοι μαζί οι παίκτες.

Οι προπονήσεις είναι σκληρές αλλά η διάθεση περισσεύει γεγονός που έχει ικανοποιήσει τον Χόρχε Ελγκέτα. «Υπάρχει κούραση αλλά και μεγάλη διάθεση από τους παίκτες για δουλειά. Ξεκινήσαμε με όρεξη, μέσα σε πολύ καλό κλίμα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει» δήλωσε ο Αργεντινός προπονητής.

Η πρώτη εβδομάδα θα είναι αρκετά επίπονη για τους αθλητές, οι οποίοι θα πάρουν μια ανάσα την Κυριακή, ημέρα κατά την οποία ο Ελγκέτα έχει προγραμματίσει ρεπό. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διαρκέσει δυο εβδομάδες. Στο διάστημα αυτό η ομάδα δεν θα δώσει κάποιο φιλικό παρά μόνο όταν θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject