Print this page
05-09-2014

Χόρχε Ελγκέτα: «Ο ανήφορος τελείωσε»

Rate this item
(0 votes)
Ολοκληρώνεται αύριο (Σάββατο) το βασικό κομμάτι της δουλειάς που έγινε στο Πήλιο και την Κυριακή το πρωί η αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφει στη βάση της για να συνεχίσει στο κλειστό της Γλυφάδας την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν.
Δύο εβδομάδες στην Πορταριά οι παίκτες της ΑΕΚ υπό τις οδηγίες των Χόρχε Ελγκέτα, Μάουρο Μαρτζιότι προπονούνταν πρωί και απόγευμα σε ιδιαίτερα εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου να φτάσουν στο επίπεδο φυσικής κατάστασης που επιθυμούσε ο Αργεντινός τεχνικός.
«Όλα κύλησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάναμε και κυρίως από το κλίμα που φτιάξαμε. Μια ομάδα που έχει αρκετά καινούργια πρόσωπα είναι πολύ σημαντικό πράγμα να γίνεται γρήγορα μια γροθιά» δήλωσε ο Ελγκέτα κάνοντας ένα μικρό απολογισμό των δυο εβδομάδων στο Πήλιο.
Ο Αργεντινός είχε στη διάθεση τους όλους τους παίκτες εκτός από τον Κόνραντ Γκούζντα ο οποίος προέρχεται από επέμβαση στον ώμο και ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα. «Όλα τα παιδιά δούλεψαν με μεγάλη διάθεση, παρά το γεγονός ότι οι προπονήσεις – ιδιαίτερα την πρώτη εβδομάδα – ήταν αρκετά κοπιαστικές. Ο ανήφορος όμως τέλειωσε, τώρα θα πιάσουμε την κατηφόρα» είπε ο Ελγκέτα.
Με την επιστροφή τους από το Πήλιο οι παίκτες της ΑΕΚ θα πάρουν διήμερο ρεπό και από την Τετάρτη θα αρχίσει το μοντάρισμα της καινούργιας ομάδας, μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια που θα κλειστούν. Για την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται ένα ματς και θα ακολουθήσουν κι άλλα τις επόμενες μέρες.