Print this page
11-09-2014

Δύο φιλικά του Α.Ο.Κηφισιάς με τον Α.Ο.Φοίνικα Σύρου στο Ζηρίνειο

Rate this item
(0 votes)
Δύο φιλικά προγραμμάτισαν ο Α.Ο.Κηφισιάς και ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου την Παρασκευή και το Σάββατο 12 και 13 Σεπτεμβρίου στο Ζηρίνειο. Το πρώτο φιλικό θα ξεκινήσει στις 19.30 και το δεύτερο φιλικό (το Σάββατο) στις 17.00.
Την Τετάρτη ο Α.Ο.Κηφισιάς στο πρώτο του φιλικό στο Ζηρίνειο – στο οποίο εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης πρόσθετων εξεδρών – αντιμετώπισε την Κύζικο Νέας Περάμου που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 σετ και δεν παίχτηκε 5ο σετ.
Ο Α.Ο.Κηφισιάς είναι κοντά σε συμφωνία με τον Γιοβάνοβιτς για ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ στη δύναμη της ομάδας είναι μέχρι στιγμής Σπανός (διαγώνιος), Νικολάκης, Κυπριανός (πασαδόροι), Ταμπουρατζής, Κάπελας (λίμπερο), Παπαγγελόπουλος, Χατζηπροδρόμου, Σουλτανόπουλος (κεντρικοί), Ρουμελιωτάκης, Φερέρα, Σούρδι και Μάρκου (ακραίοι).
Τα σετ: 25-23, 25-18, 20-25, 9-15
ΑΟ ΚHΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Ρουμελιωτάκης, Φερέρα, Χατζηπροδρόμου, Κυπριανός, Κόβαλτσιουκ, Σουλτανόπουλος / Ταμπουρατζής (λ), Mάρκου, Σούρδι, Κόντος.
ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ (Μπακοδήμος): Χριστόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Μπεκιάρης, Παπασιδέρης, Βαρδής Χ., Τσέργας / Λιώτας (λ), Μελλές.