Print this page
17-09-2014

H AEK 3-0 σετ τον Μίλωνα σε φιλικό στη Νέα Σμύρνη

Rate this item
(0 votes)
Σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στη Νέα Σμύρνη η ΑΕΚ νίκησε τον ΑΟΝΣ Μίλων με 3-0 (25-14, 25-13, 25-13). Βασικός πασαδόρος ήταν ο Γεωργιάδης αντί του Κρντς που ακολούθησε θεραπεία. 

Ο Χόρχε Ελγκέτα χρησιμοποίησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στη θέση του πασαδόρου τον Γιάννη Γεωργιάδη ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες (πλην των Κρίνιτς, Γκούζντα και Μιχαλόπουλου). Ο Αργεντινός τεχνικός ξεκίνησε τον αγώνα με τους Ανδρεάδη, Μπουρκόφσκι, Ραντούνοβιτς, Πέτρογλου, Ίλιτς, Γεωργιάδη και λίμπερο τον Παπαδημητρίου. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι Παγιάν, Μαντέκας, Κατσανεβάκης, Οικονόμου.

Ο Μίλωνας έκανε αρκετά καλή εμφάνιση και στο δεύτερο σετ προηγήθηκε με 19-17 αλλά δυο μπλοκ του Κατσανεβάκη και μια απίθανη άμυνα του Παπαδημητρίου έβαλαν ξανά την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ (19-20). Στα αξιοσημείωτα του αγώνα οι τέσσερις συνεχόμενοι άσοι που πέτυχε στο σερβίς ο Ραντούνοβιτς στο τρίτο σετ. Ο Χόρχε Ελγκέτα δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

«Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το πρωί κάναμε σκληρή προπόνηση που τέλειωσε στις 12 το μεσημέρι και στις 7 μπήκαμε ξανά στο γήπεδο για αγώνα. Τώρα όμως θα κουραστούμε γιατί μετά θα αρχίσουν τα επίσημα ματς και δεν θα έχουμε την ευκαιρία για δυνατές προπονήσεις. Σήμερα δοκιμάσαμε παίκτες και συστήματα. Είδα και τον Γεωργιάδη σε ολόκληρο το παιχνίδι. Είμαστε σε καλό δρόμο. Προχωράμε…» δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός.

Ο προπονητής του Μίλωνα Χρήστος Ντόζης είπε: «΄Ηταν το πρώτο μας φιλικό και τα πήγαμε αρκετά καλά. Μέχρι τώρα κάνουμε πράγματα στις προπονήσεις που μας βγαίνουν. Η ομάδα μας έχει νέα παιδιά. Με αρκετή δουλειά θα μπορέσουμε να πάμε μπροστά».

ΜΙΛΩΝ (Ντόζης): Αναστασόπουλος, Στράτος Περγάμαλης, Νίκος Παπασταματάτος, Σπυριούνης, Τουρνάκης, Μάκης Παπασταματάτος / Μουζίκας (λ), Αθανασόπουλος, Καρατζάς, Κεχράς, Γιώργος Περγάμαλης.

ΑΕΚ (Ελγκέτα): Γεωργιάδης, Πέτρογλου, Ραντούνοβιτς, Ίλιτς, Ανδρεάδης, Μπουρκόφσκι / Παπαδημητρίου (λ), Μαντέκας, Οικονόμου, Παγιάν, Κατσανεβάκης.

* Την Παρασκευή 19/9 η ΑΕΚ θα δώσει φιλικό στη Νέα Ερυθραία με Πανερυθραϊκό (Α2 ανδρών) και το Σάββατο 20/9 στις 19.00 με τον ΑΟΝΑ (Α2 ανδρών) στην Αργυρούπολη.