Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-09-2014

Σταύρος Κατσανεβάκης: «Υπάρχουν άνθρωποι που με αγαπούν»

Rate this item
(0 votes)
Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το τουρνουά «Άκης Αθανασόπουλος» που διοργανώνει στη Νέα Πέραμος η Κύζικος το τριήμερο 26-28 Σεπτεμβρίου. Ο κεντρικός της ΑΕΚ Σταύρος Κατσανεβάκης στην αρχή της σεζόν 2013-14 αγωνίζονταν στην Κύζικο αλλά τον Δεκέμβριο του 2013 πήγε στην ΑΕΚ και μιλάει για το τουρνουά που διοργανώνει η παλιά του ομάδα η οποία στοχεύει σε άνοδο στην Volleyleague ΟΠΑΠ.
«Ελπίζω να πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις και να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο που θα παρακολουθήσει τους αγώνες... Το πρόγραμμα είναι λίγο βαρύ καθώς θα δώσουμε τρεις αγώνες μέσα σε τρεις μέρες αλλά θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει περισσότερες αξιόλογες λύσεις φέτος σε όλες τις θέσεις και έτσι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του τουρνουά. Άλλωστε είναι ευκαιρία να φανεί στο γήπεδο η καλή δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα στην προετοιμασία», είπε ο Σταύρος Κατσανεβάκης.
 
Το τουρνουά δίνει την ευκαιρία στον κεντρικό της ΑΕΚ να επιστρέψει για πρώτη φορά στο γήπεδο και στην ομάδα που αγωνιζόταν μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο ίδιος δήλωσε για το γεγονός αυτό: «Είναι αλήθεια ότι δεν έφυγα με τις καλύτερες συνθήκες από τον Κύζικο αλλά ξέρω ότι υπάρχουν στη Ν. Πέραμο άνθρωποι που με αγαπούν. Κι επειδή τους αγαπώ κι εγώ γυρίζω με χαρά στα παλιά μου μέρη...».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject