Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-09-2014

Πρώτος ο Ηρακλής στο τουρνουά «Γιώργος Κατσαμούρης»

Rate this item
(0 votes)
O Γ.Σ.Ηρακλής κατέκτησε το 2ο τουρνουά «Γιώργος Κατσαμούρης» που ολοκληρώθηκε στο γυμναστήριο της ΜΕΝΤ. Στον τελικό του τουρνουά ο Γ.Σ.Ηρακλής νίκησε 3-0 τη ΜΕΝΤ η οποία αγωνίστηκε και στους δύο αγώνες του τουρνουά χωρίς τον Χατζηηλιάδη και τον Σφεδυλάκη. «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Η ομάδα μου δεν είναι απλά έτοιμη για την Α2 ανδρών αλλά ακόμα και για την Volleyleague εάν χρειαστεί. Δεν αγωνίστηκε ο Μποζίδης γιατί τον προφύλαξα», είπε ο προπονητής του Ηρακλή Χρήστος Πάτρας.
Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Οργανωτικά είμαι ευχαριστημένος διότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την υποστήριξη της οικογένειας του αδικοχαμένου Γιώργου Κατσαμούρη. Αγωνιστικά δεν είναι ευχαριστημένος. Δυστυχώς η ομάδα επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες».
Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-23, 25-20)
ΗΡΑΚΛΗΣ (Πάτρας): Παλέντζας, Ηλίας, Στεφανίδης, Κολτσιάκης, Τσολάκος, Γάτσης / Ρωμαλιάδης (λ), Κατσαφλιάκας, Μούχλιας.
ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Μπίσετ, Αντιφάκος, Μαυροβουνιώτη, Ταραντίνο, Σακόγλου, Πάρις / Αντωνιάδης (λ), Μάντζιος, Παπαϊακώβου, Ναζίρης, Χρυσάφης, Κνάπεκ (λ).
Την 3η θέση στο τουρνουά πήρε η Νίκη Αιγινίου η οποία στο μικρό τελικό επικράτησε της Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ.
ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Πέτροβιτς): Β.Γεωργόπουλος, Α.Γεωργόπουλος, Παράσογλου, Ιωαννίδης, Γκορίδης, Παπάζογλου / Τσομπάνογλου (λ), Βουλκίδης, Λαμπρινός.
ΚΑΤΑΤΑΞΗ: 1.Γ.Σ.Ηρακλής, 2.ΜΕΝΤ, 3.Νίκη Αιγινίου, 4.ΓΕΑ.



* Την Κυριακή στις 18.00 στο μικρό τελικό θα παίξουν η ΓΕΑ με τη Νίκη Αιγινίου, ενώ στις 20.00 θα γίνει ο τελικός μεταξύ της ΜΕΝΤ και του Γ.Σ.Ηρακλή.
 
katsamouris1.jpgkatsamouris2.jpg
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject