Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-10-2014

Ο ΠΑΟΚ στο Μπαρ με στόχο τον τίτλο στο Βαλκανικό Κύπελλο

Rate this item
(0 votes)
Για την πόλη Μπαρ του Μαυροβουνίου αναχωρεί οδικώς το βράδυ της Πέμπτης ο Δικέφαλος στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Βαλκανικό Κύπελλο που θα διεξαχθεί υπό τη μορφή φάιναλ φορ το Σάββατο και την Κυριακή (4 έως 6 Οκτωβρίου). Στο Βαλκανικό Κύπελλο εκτός από την διοργανώτρια Μπουντούτσνοστ και τον ΠΑΟΚ συμμετέχουν ακόμα οι Στίντα Μπάια Μάρε (Ρουμανία) και Μάλι Μίλιγιε Πιγιάνγκο (Τουρκία).
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται να φτάσει το πρωί στο Μαυροβούνιο, θα ξεκουραστεί και στη συνέχεια το απόγευμα θα κάνει προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενηθεί ο αγώνας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Δικέφαλος θα ταξιδέψει πλήρης για την πρώτη του Ευρωπαϊκή πρόκληση..
Στην πρεμιέρα του Βαλκανικού Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό την Μάλι Μίλιγιε Πιγιάνγκο από την Τουρκία, η οποία θεωρείται και το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Τα πράγματα είναι πιο ισορροπημένα στο δεύτερο ημιτελικό , εκεί όπου η οικοδέσποινα Μπουντούτσνοστ θα αντιμετωπίσει την Στίντα Μπάια Μάρε από την Ρουμανία. Οι νικήτριες ομάδες θα πάρουν και το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα γίνει την Κυριακή.
Στόχος του Δικεφάλου είναι να περάσει  το εμπόδιο της Τουρκικής ομάδας που είναι και η πιο επικίνδυνη ομάδα της διοργάνωσης και να προκριθεί στον μεγάλο τελικό. Αξίζει να τονίσουμε ότι η ομάδα που θα κατακτήσει το Βαλκανικό Κύπελλο συνεχίζει στο Challenge CUP.
 
Καλμαζίδης : «Πρώιμος τελικός»
 
Για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας ενόψει και των σημαντικών αγώνων στο Βαλκανικό Κύπελλο  ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης  τόνισε: «Τέτοια εποχή καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη στο βαθμό που θέλει ο προπονητής. Κάτω από αυτές τις συνθήκες θα έλεγα ότι είμαστε σε ικανοποιητικό βαθμό έτοιμοι. Έχουμε έμπειρους παίκτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις μιας τέτοιας διοργάνωσης». Για τον πρώτο αγώνα που φέρνει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με την Τουρική  Μάλι Μίλιγιε Πιγιάνγκο ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε: «Ο πρώτος αγώνας που θα δώσουμε είναι κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα.  Είναι ένας πρώιμος τελικός βάσει των ρόστερ των ομάδων. Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί πάντα  μια πρεμιέρα κρύβει παγίδες. Ιδιαίτερα απέναντι σε μία ομάδα που δεν γνωρίζουμε καλά αλλά από τρία -τέσσερα παιχνίδια της που έχουμε δει.  Έχει έναν πολύ δυνατό Βέλγο διαγώνιο και δύο καλούς ξένους ακραίους έναν από τη Γαλλία και έναν από την Αλβανία και μια πλειάδα καλών Τούρκων αθλητών». Όσοι για το ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ σε αυτή τη διοργάνωση ο Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε: «Ο στόχος και οι φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ είναι η νίκη σε κάθε αγώνα. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να δούμε μέχρι που μπορούμε να φθάσουμε».
 
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ημιτελικοί - Σάββατο 4 Οκτωβρίου
18.00: Π.Α.Ο.Κ.  – Μάλι Μίλιγιε Πιγιάνγκο (Τουρκία)
20.30: Μπούντουτσνοστ (Μαυροβούνιο) – Στίντα Μπάια Μάρε (Ρουμανία)
Τελικοί - Κυριακή 5 Οκτωβρίου
17.00: Μικρός τελικός
19.30: Τελικός
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject