Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-10-2014

Με όπλο την εμπειρία ο ΠΑΟΚ στο φάιναλ-4 του Βαλκανικού Κυπέλλου

Rate this item
(0 votes)
Στο Μαυροβούνιο βρίσκεται από το πρωί η αποστολή του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Βαλκανικό Κύπελλο που ξεκινάει το Σάββατο και ολοκληρώνεται την Κυριακή.
Στο Βαλκανικό Κύπελλο εκτός από την διοργανώτρια Μπουντούτσνοστ και τον ΠΑΟΚ συμμετέχουν ακόμα οι Στίντα Μπάια Μάρε (Ρουμανία) και Μάλι Μίλιγιε Πιγιάνγκο (Τουρκία). Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο μοντέρνο γήπεδο του Μαυροβουνίου “Τοpolica” το οποίο κατασκευάστηκε το 2009, χωρητικότητας 2.625 θεατών.
 
Μετά από ένα αρκετά δύσκολο ταξίδι οι “ασπρόμαυροι” έφθασαν το πρωί στην πόλη Μπαρ , όπου και είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν λίγο πριν την καθιερωμένη απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενηθεί το τουρνουά. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με τον Γιάννη Καλμαζίδη να έχει στη διάθεση του όλους τους αθλητές.
 
Στην πρεμιέρα του Βαλκανικού Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να ξεπεράσει το Σάββατο και ώρα 19:30 το εμπόδιο της Μάλι Μιλίγιε Πιγιάνγκο από την Τουρκία που είναι και η πιο δυνατή ομάδα του τουρνουά.
 
Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη ομάδα που κάθε χρόνο εμφανίζεται και πιο δυνατή. Κατά τη μεταγραφική περίοδο ενισχύθηκε σημαντικά αποκτώντας τον Βέλγο διαγώνιο Bram Van Den Dries's που είναι και το βαρύ πυροβολικό της Τουρκικής ομάδας στην επίθεση, τον Αλβανό ακραίο Gazmend Husai με θητεία στο Ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και τον έμπειρο Τούρκο ακραίο Burak Hascan. Στις νέες μεταγραφές συμπεριλαμβάνονται και οι Τούρκοι Benjie Sonnmatt (κεντρικός), Caner Çiçekoğlu (πασαδόρος).
 
Λόουσον: «Έτοιμοι για την ευρωπαϊκή πρόκληση»
 
Πανέτοιμος για το πρώτο επίσημο ματς της ομάδας του εμφανίστηκε ο Αμερικανός ακραίος Μπράντλει Λόουσον , ο οποίος με αφορμή τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Βαλκανικό Κύπελλο τόνισε: «Είμαστε έτοιμοι για την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκληση. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε το πρώτο μας ματς. Για εμάς το Βαλκανικό Κύπελλο είναι ένα πολύ σημαντικό τουρνουά γιατί η ομάδα που θα καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση συνεχίζει στο Τσάλεντζ Καπ. Αυτό για εμάς είναι έξτρα κίνητρο. Αν και η ομάδα δεν είναι πολύ καιρό μαζί έχουμε παίκτες πολύ έμπειρους που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες των αγώνων”.
Για τον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Τουρκική Μάλι Μίλιγιε Πιγιάνγκο ο Μπράντλει Λόουσον δήλωσε: “Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχει έναν πολύ γρήγορο πασαδόρο που μοιράζει καλά το παιχνίδι και έναν πολύ δυνατό διαγώνιο. Έχω όμως ένα καλό συναίσθημα για αυτό το τουρνουά».
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ημιτελικοί - Σάββατο 4 Οκτωβρίου
18.30: Π.Α.Ο.Κ.  – Μάλι Μίλιγιε Πιγιάνγκο (Τουρκία)
21.00: Μπούντουτσνοστ (Μαυροβούνιο) – Στίντα Μπάια Μάρε (Ρουμανία)
Τελικοί - Κυριακή 5 Οκτωβρίου
17.00: Μικρός τελικός
19.30: Τελικός
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject