Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-10-2014

O Γ.Σ.Ηρακλής 3-0 τη Μ.Ε.Ν.Τ. σε φιλικό στο Κατσάνειο

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Κατσάνειο ο γηπεδούχος Γ.Σ.Ηρακλής νίκησε 3-0 τη Μ.Ε.Ν.Τ.
Η ομάδα της Τούμπας που θα φιλοξενήσει τους αγώνες του Β΄ομίλου του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενώ βασικός ξεκίνησε ο Ζένια Γκόρτσανιουκ.
 
Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-21, 25-21)
 
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ (Πάτρας): Στεφανίδης, Κολτσιάκης, Παλέντζας, Ηλίας, Τσολάκος, Γάτσης / Τσιράκης (λ), Στοϊλούδης, Κατσαφλάκας.
 
Μ.Ε.Ν.Τ. (Γκολίτσης): Γκόρτσανιουκ, Χατζηηλιάδης, Σακόγλου, Πάρις, Σφενδυλάκης, Μπίσετ / Αντωνιάδης (λ), Αντιφάκος, Μάντζιος, Χρυσάφης, Παντίρης.
 
«Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας και ετοιμαζόμαστε για να ζήσουμε την εμπειρία της Volleyleague. Ετοιμαζόμαστε για το Λιγκ Καπ. Θα διοργανώσουμε τον Β όμιλο και περιμένουμε τον κόσμο του βόλεϊ να έρθει να δει τους αγώνες στο ανακαινισμένο γήπεδο μας», δήλωσε ο προπονητής της Μ.Ε.Ν.Τ. Σπύρος Γκολίτσης.
 
Ο προπονητής του Ηρακλή Χρήστος Πάτρας που ετοιμάζει την ομάδα του για το πρωτάθλημα Α2 ανδρών που ξεκινάει το Σάββατο είπε: «Η ομάδα μου έδειξε πως είναι έτοιμη όχι μόνο για την Α2 αλλά και για την κατηγορία που ανήκει ο Ηρακλής και δεν είναι άλλη από την Volleyleague. Μπράβο στα παιδιά. Εχουν σταθερά καλή απόδοση και δείχνουν πως μπορούν να αντιμετωπίσουν ομάδες υψηλότερου επιπέδου».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject