Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-10-2014

O Παμβοχαϊκός 3-0 τη Λαμία στον όμιλο του Βραχατίου

Rate this item
(0 votes)
Ο Παμβοχαϊκός νίκησε με 3-0 τη Λαμία στον δεύτερο αγώνα του Γ΄ομίλου του League Cup «Νίκος Σαμαράς» που γίνεται στο Βραχάτι κι έτσι η πρώτη θέση του ομίλου και η πρόκριση στο φάιναλ-4 θα κριθεί στην αναμέτρηση της Κυριακής μεταξύ του Παμβοχαϊκού και του Παναθηναϊκού.

Ο Παμβοχαϊκός αγωνίστηκε με βασικό πασαδόρο τον Δρογκάρη ο οποίος μαζί με τους Νέμεθ, Τσουκ ήταν οι κορυφαίοι. Η Λαμία φάνηκε κουρασμένη από τον δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στο τουρνουά και δε μπόρεσε να πάρει το 3ο σετ που θα την έβαζε στον αγώνα. Στο 3ο σετ η Λαμία προηγήθηκε 6-1, είχε προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του σετ, αλλά στο τέλος ο Παμβοχαϊκός μείωσε τη διαφορα, χάθηκαν από τέσσερα σετ μπολ και ο Παμβοχαϊκός τελείωσε το σετ με επίθεση του Νέμεθε και διπλό μπλοκ του Τσουκ.

Μεγάλη μάχη έγινε και στο 1ο σετ όπου οι δύο ομάδες ήταν μαζί μέχρι το 16-16, ο Παμβοχαϊκός έκανε σερί 3-0 και κράτησε τη διαφορά μέχρι το τέλος. Στο 2ο σετ η ομάδα του Βραχατίου είχε κυριαρχήσει από την αρχή με μεγάλη διαφορά στο σκορ.

Τα σετ: 3-0 (25-23, 25-14, 32-30)

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Κλαρούδας): Δρογκάρης, Σαρικεϊσογλου, Βουλιν, Τσούκ, Νέμεθ, Κανέλος / Ζήσης (λ), Στεβάνοβιτς, Ασπιώτης.

ΛΑΜΙΑ (Μέλκας): Μακίμπιν, Καββαδά, Γκιρτζίκης, Παπαδόπουλος, Λεόν, Χήρας / Τσιπ Μακάνα (λ), Καρβούνης, Κουτσονίκας.

*Λόγω τεχνικού προβλήματος το στατιστικό θα δημοσιευτεί αργότερα.

O προπονητής του Παμβοχαϊκού Γιώργος Κλαρούδας δήλωσε: «Μπήκαμε καλά στη διοργάνωση και αντιμετωπίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Θέλουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση μας στο φάιναλ-4 κόντρα στον Παναθηναϊκό που είναι επίσης μια δυνατή και ομάδα κι αυτό το απέδειξε στον αγώνα της πρεμιέρας. Το θετικό είναι πως παρουσιάζουμε σταδιακή βελτίωση αλλά μπροστά μας έχουμε ακόμα μεγάλα περιθώρια».

Η Λαμία πήρε το δρόμο της επιστροφής στη βάση της και ο προπονητής της Γιάννης Μέλκας δήλωσε: «Ο αγώνας αντέχει σε κριτική μόνο στο 1ο και στο 3ο σετ. Εκεί κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Στο 2ο σετ κάναμε πολλά λάθη και απογοητευτήκαμε. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε σε φάσεις που θα μας δίνουν τα σετ στα τελειώματα. Και στο 1ο σετ και στο 3ο σετ δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Μας περιμένει μια εβδομάδα σκληρής δουλειάς για να μπούμε στο πρωτάθλημα όπου έχουμε δύσκολη πρεμιέρα με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη».

 

Γ΄ΟΜΙΛΟΣ (Έδρα: Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» - Βόχα)

1η αγωνιστική – Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

18.30: Παναθηναϊκός - Γ.Σ.Λαμία 3-1 (25-17, 21-25, 28-26, 25-21)
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Κωνσταντινόπουλος, Κτενάς. Γραμματεία: Κτενά.
2η αγωνιστική – Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014
19.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Γ.Σ.Λαμία 3-0 (25-23, 25-14, 32-30)
Διαιτητές: Ονόπας, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Βαρθαλίτης. Επόπτες: Κωνσταντινόπουλος, Κτενάς. Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου.
3η αγωνιστική – Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014
19.30: Παναθηναϊκός - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός  
Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Ειρήνη. Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος. Επόπτες: Κωνσταντινόπουλος, Καλομοίρης. Γραμματεία: Κτενά.
 
 
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θ. Ομάδες Αγ. Β Σετ
1. Παμβοχαϊκός 1 3 (3-0)
2. Παναθηναϊκός Α.Ο. 1  3 (3-1)
3. Γ.Σ.Λαμία 2  0 (1-6)
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject