Print this page
23-10-2014

Ανδρεόπουλος: «Να αφήσουμε πίσω μας την δύσκολη τριετία»

Rate this item
(0 votes)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ: Από το γυμναστήριο της ΜΕΝΤ και την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα θα ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός την πορεία του στο εφετινό πρωτάθλημα και ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού Δημήτρης Ανδρεόπουλος μιλάει για τη νέα του ομάδα αλλά και το νέο πρωτάθλημα.

Ποιοι είναι οι στόχοι του Παναθηναϊκού;

«Στόχος του Παναθηναϊκού είναι η είσοδος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, δηλαδή, στην 8αδα έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και να αφήσουμε πίσω μας τη δύσκολη τριετία που η ομάδα πέρασε πολύ δύσκολα στα πλέι άουτ. Αν το καταφέρουμε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για καλύτερα πράγματα στη συνέχεια».

Ποια ομάδα είναι το φαβορί για τον τίτλο;

«Ο Ολυμπιακός έχει το πληρέστερο ρόστερ και είναι το φαβορί. Έχει πολλές επιλογές για κάθε θέση και θα είναι έκπληξη αν χάσει το πρωτάθλημα».

Ποιες ομάδες έχουν προβάδισμα για την πρώτη 4αδα σύμφωνα με την εικόνα που έχουμε μέχρι σήμερα;

«Εκτός από τον Ολυμπιακό θα είναι σίγουρα 4αδα ο ΠΑΟΚ και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Για την 4η θέση θα παλέψουν ο Παμβοχαϊκός, η ΑΕΚ, η Κηφισιά και ο Φοίνικας Σύρου. Θεωρώ πως τέσσερις ομάδες θα παλέψουν για την 4η θέση με την προϋπόθεση πως δεν θα έχουμε άλλες ανατροπές από άλλους παράγοντες».

Τι περιμένεις να γίνει στο νέο πρωτάθλημα;

«Θεωρώ πως θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό από το περσινό. Δεν μιλάμε πια για εκπλήξεις μιλάμε για αμφίρροπους αγώνες που όλοι θα είναι ανοικτοί σε όλα τα αποτελέσματα».

Τι χαρακτηρίζει τον εφετινό Παναθηναϊκό;

«Είναι μια ομάδα με μια ιδιαίτερη έφεση στην επίθεση. Μια ομάδα που έχει μια μίξη παλιών και νέων αθλητών και το μεγάλο στοίχημα αυτής της ομάδας στο αγωνιστικό μέρος είναι η αποφυγή των λαθών. Αν περιορίσουμε τα λάθη μας θα αυξήσουμε πολύ την αποτελεσματικότητα μας. Είναι επίσης σημαντικό να έχουμε επιλογές και αυτοπεποίθηση στα τελειώματα των σετ».

Για την πρεμιέρα κόντρα στην Ένωση Τούμπας ποια είναι η εκτίμηση σου;

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι σαν πρεμιέρα. Πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες για όλες τις ομάδες σε κάθε θέση. Η δυσκολία αυξάνεται επειδή ο αντίπαλος είναι μια νεοφώτιστη ομάδα. Οι νεοφώτιστοι ξεκινούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και μεγάλο πάθος. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου. Οι δύο αγώνες που δώσαμε στο Βραχάτι για το Λιγκ Καπ θα μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε των προκλήσεων».

 

23-10-2014 - Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Να αφήσουμε πίσω μας την δύσκολη τριετία»
22-10-2014 - Παναθηναϊκός Α.Ο.: Μετά τα δύσκολα ελπίζει σε ανάκαμψη
21-10-2014 - Τα ρόστερ των 12 ομάδων της Volleyleague 2014-15
21-10-2014 - Διαιτητές - πρόγραμμα - TV της 1ης αγωνιστικής Volleyleague 2014-15