Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-10-2014

Καλμαζίδης: «Θα βρούμε λύσεις από τη δύναμη της ομάδας»

Rate this item
(0 votes)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Π.Α.Ο.Κ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣ: Νέο ξεκίνημα κάνει και ο Γιάννης Καλμαζίδης που μετά τον Παναθηναϊκό ανέλαβε να δημιουργήσει τη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ. Στο παρά... 5΄τον πρόδοσε ο Αμερικανός Λόουσον που μαζί με τον Γιάννη Παντακίδη ήταν και οι μοναδικοί που είχαν μείνει από την ομάδα της σεζόν 2003-04.
Μοιραία πρέπει να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του και να προσαρμόσει την ομάδα του ενόψει και της δύσκολης πρεμιέρας με τον Φοίνικα Σύρου το Σάββατο στην Πυλαία αλλά και να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ. Ο Καλμαζίδης λέει για το νέο ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα...
 
«Δυστυχώς μπαίνουμε στο πρωτάθλημα μετά από πολλές αναβολές και δίαφορα προβλήματα που έχουν προκύψει στις περισσότερες ομάδες. Ελπίζω να λυθούν στην πορεία και να μην επιδεινωθούν. Είναι λίγο νωρίς για ξέρουμε πως θα είναι το πρωτάθλημα καθώς δεν έχουμε σαφή εικόνα για όλες τις ομάδες αλλά σίγουρα περιμένουμε να είναι ανταγωνιστικό».
 
Ποιο είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;
 
«Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός γιατί έχει κρατήσει από τα προηγούμενα χρόνια τον βασικό κορμό αναλλοίωτο και επιπλέον έχει ενισχυθεί ακόμα περισσότερο τη φετινή χρονιά. Φυσικά υπάρχουν και άλλες δυνατές ομάδες που να διεκδικήσουν στόχους».
 
Ποιες ομάδες έχουν προβάδισμα για την 4αδα;
 
«Είναι λίγο νωρίς να κάνουμε προβλέψεις. Σίγουρα ο Ολυμπιακός , ο Παμβοχαϊκός ο Φοίνικας Σύρου, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και εμείς θα παλέψουμε για την 4αδα. Αυτό δε σημαίνει πως αποκλείουμε κάποια έκπληξη καθώς οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές. Φωτεινό παράδειγμα η πορεία της Κηφισιάς πέρυσι που και φέτος έχει διατηρήσει τον βασικό της κορμό. Όποια ομάδα θα έχει υπομονή και στήριξη, οικονομική και ηθική, μια σταθερότητα γενικότερα θα έχει προβάδισμα».
 
Ποιο είναι το χαρακτηριστικό του νέου πρωταθλήματος;
 
«Το χαρακτηριστικό του φετινού πρωταθλήματος είναι η δυνατότητα που έχουν οι ομάδες για την προσθήκη ενός ακόμα ξένου στο ρόστερ τους, κάτι που αλλάζει τις ισορροπίες και μπορεί να κάνει το πρωτάθλημα ακόμα πιο αμφίρροπο. Εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς να είναι όλοι υγιείς και το πρωτάθλημα να αρχίσει και να τελειώσει χωρίς προβλήματα».
 
Ποιες ιδιαιτερότητες έχει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Φοίνικα και πόσο επηρεάζει η αποχώρηση Λόουσον;
 
«Οι πρεμιέρες πάντα είναι δύσκολες γιατί οι ομάδες δεν έχουν δέσει ακόμα. Ο Φοίνικας έχει κάνει ανανέωση αλλά έδειξε καλά στοιχεία στο Λιγκ Καπ. Εμείς έχουμε κάποια προβλήματα, ειδικά μετά και την απώλεια του Λόουσον. Ήταν κάτι απρόοπτο. Είναι ένα επιπλέον πρόβλημα. Θα προσπαθήσουμε να βρουμε τη καλύτερη λύση μέσα από τη δύναμη της ομάδας και να το ξεπεράσουμε ενόψει και του αγώνα με τον Φοίνικα».
 
 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject