Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-10-2014

Καζάζης: «Ξέρουμε τον τρόπο για πως θα παραμείνουμε στην κορυφή»

Rate this item
(0 votes)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΖΗΣ: Μετά από ένα «τρεμπλ» και ένα «νταμπλ» ο Δημήτρης Καζάζης πήρε το «οκ» από τη διοίκηση να ενισχύσει κι άλλο την ομάδα ώστε να έχει πολλές και ισάξιες λύσεις σε όλες τις θέσεις με σκοπό να διατηρηθούν τα κεκτημένα και να γίνει ένα ακόμα βήμα στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Αν και ήταν από αυτούς που επέκριναν τις καθυστερήσεις που υπήρξαν εφέτος στο θέμα των ξένων αλλά και στην αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος παραδέχεται πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό από το περσινό. Κι αυτό γνωρίζει πως και ακόμα και για το μεγάλο φαβορί του τίτλου ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.
 
«Από την εικόνα όλων των ομάδων στο Λιγκ Καπ πάμε σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Γκρινιάξαμε για την καθυστέρηση στην έναρξη αλλά νομίζω πως σε όλες τις ομάδες έκανε καλό η καθυστέρηση. Ουσιαστικά μιλάμε για δύο γκρουπ δυναμικότητας των ομάδων που συμμετέχουν. Το ένα γκρουπ θα είναι με ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα και το άλλο γκρουπ με τις ομάδες θα έχουν στόχο να μπουν στην 8αδα και να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία».
 
Γιατί όλοι θεωρούν τον Ολυμπιακό το απόλυτο φαβορί τίτλου;
 
«Έχουμε την πιο πλήρη ομάδα. Αυτό είναι αλήθεια και δημιουργεί και υποχρεώσεις. Στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στην κορυφή. Επειδή κάθε χρόνο κατακτούμε τίτλους ξέρουμε τον τρόπο για πως θα παραμείνουμε στην κορυφή. Επιπλέον έχουμε πολλά νέα παιδιά που διψούν για κούπες και ατομικές διακρίσεις».
 
Ποιες είναι οι ομάδες που έχουν προβάδισμα για την 4αδα και συνεπώς θα απειλήσουν και περισσότερο τον Ολυμπιακό;
 
«Το προβάδισμα για την τετράδα το έχει ο Ολυμπιακός και μετά ο ΠΑΟΚ, ο Εθνικός ο Παμβοχαϊκός, η ΑΕΚ και βάζω μέσα και τον Παναθηναϊκό. Έχει καλή ομάδα και θα παρουσιαστεί καλύτερη στο πρωτάθλημα. Δεν ξέρω τι θα γίνει με την ΑΕΚ. Μακάρι να μην πέσει σε περιπέτειες έτσι ώστε να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για το νέο πρωτάθλημα».
 
Ποιες είναι οι ομάδες που έχουν τον πρώτο λόγο για την 8αδα;
 
«Οι έξι που ανέφερα ήδη μαζί με τον Φοίνικα Σύρου θα μπουν 8αδα, ενώ την άλλη θέση θα διεκδικήσουν Ορεστιάδα και Άρης».
 
Έχετε δύσκολη πρεμιέρα με τον Παμβοχαϊκό. Πως προετοιμάζεστε;
 
«Ο Παμβοχαϊκός έχει ενισχυθεί σημαντικά φέτος και είναι μέσα στις ομάδες που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα είναι ένα ντέρμπι το μεταξύ μας παιχνίδι. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Δεν έχουμε προβλήματα. Η ομάδα μας είναι έτοιμη για να παίξει καλά και να ξεκινήσει με νίκη στο πρωτάθλημα».
 
 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject