Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-10-2014

A.O.Ορεστιάδας - A.O.Κηφισιάς (1η αγωνιστική, 25/10, 19.00)

Rate this item
(0 votes)
Την Άνοιξη του 2007 τα φώτα της Volleyleague έσβηναν στην Ορεστιάδα ύστερα από 22 χρόνια μεγάλων συγκινήσεων, ενώ την ίδια ώρα στην Κηφισιά πανηγύριζαν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία ύστερα από 32 χρόνια. (1η αγωνιστική, 25/10, 19.00. Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής).
 Οι δύο ομάδες δεν συναντήθηκαν ποτέ αφού ο ένας κατέβαινε και ο άλλος ανέβαινε. Τελικά το ραντεβού δόθηκε για τις 19.00 το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στην πρώτη ιστορική αναμέτρηση των δύο ομάδων για την Volleyleague.

H Oρεστιάδα στις 5 Μαΐου 2007 νικάει τον Άρη με 3-1 σετ στον τελευταίο αγώνα των πλέι άουτ εκείνης της σεζόν αλλά η νίκη δεν είναι αρκετή για να κρατήσει την ακριτική ομάδα στην κατηγορία και να σταματήσει τον κατήφορο που θα ακολουθήσει μέχρι την Β΄ Εθνική δύο χρόνια αργότερα. Οι Κώστας Στιβαχτής, Χρίστος Μπέλος, Θεόδωρος Μπεκιάρης, ο Μίλοραντ Κόβατς και ο Στέλιος Κεμανετζής βίωσαν τη χειρότερη στιγμή της ακριτικής ομάδας στην Volleyleague.

Μετά από 7 χρόνια και 5,5 μήνες η Ορεστιάδα επιστρέφει με στόχο να μείνει στην κατηγορία και να μην περάσει άλλες περιπέτειες υποβιβασμών στο μέλλον.

Λούνα και Δημητριάδης

Αγωνιστικά, η Ορεστιάδα έδωσε το πρώτο δείγμα στο Λιγκ Καπ όπου αρχικά νίκησε την ΑΕΚ 3-2 σετ και στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Εθνικό 3-0. Ο βραζιλιάνος Λούνα σηκώνει το βάρος των επιθέσεων, ενώ ο Δημητριάδης είναι ο μαέστρος της ομάδας. Ακόμα οι Τόμσον, Γκιλιέρμε ή Μαν, Ποτολίδης, Ριζόπουλος και λίμπερο οι Κωνσταντινίδης, Βλασακίδης είναι οι πρωταγωνιστές της ακριτικής ομάδας.

Η διοίκησης του συλλόγου έχει κάνει μεγάλη κινητοποίηση ώστε το γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» να γεμίσει στον πρώτο αγώνα της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία ύστερα από 7 χρόνια.

23-10-2014 - Κώστας Δεληκώστας: «Όσοι κάνουν προβλέψεις θα πέσουν έξω»
22-10-2014 - Α.Ο.Ορεστιάδας: Η μεγάλη επιστροφή
21-10-2014 - Τα ρόστερ των 12 ομάδων της Volleyleague 2014-15

«Μου άρεσε η Κηφισιά»

Ο προπονητής του Α.Ο.Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας είπε: «Μπορεί να παιζουμε στην έδρα μας αλλά η πρεμιέρα θα είναι δύσκολη για μας. Είδα σε βίντεο την Κηφισιά και μου άρεσε. Έχει κρατήσει τον κορμό της και πιστεύω πως και εφέτος θα είναι πολύ ψηλά. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι. Ο Ισπανός Φερέρα που πήρε έχει τα χαρακτηριστικά του βραζιλιάνου Σόουζα. Δεν είναι εύκολη ομάδα και το έδειξε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Λιγκ Καπ. Η ομάδα μου δε μπορώ να πω πως είναι 100% έτοιμη. Είχαμε ανακατατάξεις στο ρόστερ και κάνουμε αγώνα για να προλάβουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Εμείς έχουμε στόχο να ζουμε τον κάθε αγώνα σαν γιορτή του βόλεϊ και θέλουμε νε το συνδυάσουμε με καλό βόλει».

Πρώτο ταξίδι Ορεστιάδα

Για το παρθενικό ταξίδι στην Ορεστιάδα ετοιμάζεται ο Α.Ο.Κηφισιάς. Ο Αμερικανός πασαδόρος Κρίστοφερ Όστιν ήρθε εσπευσμένα για να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Νικολάκη που θα επιστρέψει σε 20 μέρες . Ο Όστιν μετράει τέσσερις μέρες στην Ελλάδα και ο Κώστας Αρσενιάδης ελπίζει σε γρήγορη προσαρμογή του ώστε να μπει στο πετσί του νέου του ρόλου. Ο αγώνας στην Ορεστιάδα δεν θα έχει καμία σχέση με το κολλεγιακό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα Μαντέκας και ο Ισπανός Φερέρα θα έχουν πολύ δουλειά στην υποδοχή, ενώ η τετράδα των Σουλτανόπουλου, Παπαγγελόπουλου, Γιοβάνοβιτς και του λίμπερο Ταμπουρατζή είναι η ίδια με πέρυσι. Στο Λιγκ Καπ η Κηφισιά ηττήθηκε 3-2 από τον Φοίνικα και 3-1 σετ από τον Ολυμπιακό αλλά άφησε καλές εντυπώσεις με πασαδόρο τον Κυπριανό.

«Ιδιαίτερη η Ορεστιάδα»

Ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Η Ορεστιάδα είναι μία ιδιαίτερη ομάδα που σημαίνει πολλά για το ελληνικό βόλεϊ. Την σεβόμαστε και την καλοσωρίζουμε και πάλι στην κατηγορία. Προσωπικά χαίρομαι όταν παίζω εκεί διότι ο κόσμος ξέρει βόλεϊ. Είναι πρεμιέρα και όλοι στην Ορεστιάδα θέλουν να γιορτάσουν την επιστροφή της ομάδας στην Volleyleague. Προετοιμάζουμε την τακτική μας. Θα είναι μεγάλη δοκιμασία για την ομάδα μου και περιμένω τον Όστιν να ανταποκριθεί στην πίεση και στις δυσκολίες του ελληνικού πρωταθλήματος».

23-10-2014 - Kώστας Αρσενιάδης: «Στα χνάρια της περσινής πορείας»
22-10-2014 - A.O.Kηφισιάς: Η έκπληξη που έγινε συνήθεια
21-10-2014 - Τα ρόστερ των 12 ομάδων της Volleyleague 2014-15

 

Η ιστορία των αναμετρήσεων Α.Ο.Ορεστιάδας - Α.Ο.Κηφισιάς
2014-15
Volleyleague 12η Α.Ο.Κηφισιάς - Α.Ο.Ορεστιάδας
25/10/2014: Volleyleague Α.Ο.Ορεστιάδας - Α.Ο.Κηφισιάς

 

Πρόγραμμα - Διαιτητές

 

Οι διαιτητές το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων της 1ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volleyleague 2014-15 το Σάββατο 25 Οκτωβρίου:

 

Πρόγραμμα - Διαιτητές - TV

 

1η αγωνιστική - Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena Πυλαία 17.30: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου (ΝΟVASPORTS-4)
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Λαδάς. Επόπτες: Μαυρίδης, Γιώγιου. Γραμματεία: Λαδάς
Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολη 19.00: Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Γ.Σ.Λαμία
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Στεργιόπουλος. Παρατηρητής: Δ. Μιχελινάκης. Επόπτες: Τονονίδης, Σαρμίδης. Γραμματεία: Παπαχρήστου
Γυμναστήριο ΜΕΝΤ 19.00: ΜΕΝΤ - Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Kύρκος, Κεχαγιά. Γραμματεία: Kαρακούλια
Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδα 19.00: Α.Ο.Ορεστιάδας - Α.Ο.Κηφισιάς
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Διαιτητές: Σταματόπουλος, Μουτζούρης. Γραμματεία: Βενετίδης
Γυμναστήριο «Μίκρας» 19.00: Α.Σ.Άρης - Α.Ε.Κ.
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Μπουκουβάλα, Πεχλίδης. Γραμματεία: Παναγιωτίδου
Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 20.00: Ολυμπιακός - Παμβοχαϊκός (ΝΟVASPORTS-3)
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Αντωνόπουλος, Καλομοίρης. Γραμματεία: Λιάκου

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject