Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-10-2014

Ο σούπερ Κατσανεβάκης και το δώρο του Ωρολογά

Rate this item
(0 votes)
O κεντρικός της ΑΕΚ Σταύρος Κατσανεβάκης ο οποίος με τους 13 πόντους που σημείωσε ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης επί του Άρη, δήλωσε για την συνέχεια της ομάδας του:
Για τη σημασία της νίκης: «Είναι σημαντικό ότι κάναμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Θα βοηθήσει στην ανύψωση της ψυχολογίας της ομάδας. Ελπίζω να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και η συνέχεια να είναι ανάλογη».
 
Για τις απουσίες Μπουρκόφσκι, Πέτρογλου: «Είναι βασικά στελέχη αλλά η ομάδα έδειξε ότι έχει λύσεις. Όποιος καλείται να αγωνιστεί προσπαθεί να δίνει τον καλύτερο εαυτό του και να καλύπτει τα κενά με επιτυχία».
 
Για την προσωπική του απόδοση: «Θεωρώ ότι έκανα μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μου με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ήταν όμως προϊόν ομαδικής προσπάθειας. Και ο πασαδόρος και τα άλλα παιδιά βοήθησαν ώστε να φανώ αποτελεσματικός».
 
Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις. Η φετινή έκρυβε μια μικρή κατά τη γνώμη μου, που ήταν η νίκη της Ορεστιάδας επί της Κηφισιάς».
 
Για το πρώτο εντός έδρας ματς της ΑΕΚ: «Το περιμένουμε με ανυπομονησία. Στο γήπεδό μας ούτε στην προετοιμασία μπορέσαμε να παίξουμε. Τώρα έφτασε η στιγμή. H Κηφισιά πάντα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε ακόμη καλύτερη απόδοση και με τη βοήθειά του κόσμου μας, να πάρουμε καθαρό τρίποντο».
 
Δώρο για τη γιορτή του
 
Ο Δημήτρης Ωρολογάς ο οποίος κλήθηκε να καλύψει το κενό του τραυματία Πέτρου Πέτρογλου και έπαιξε κόντρα στην ομάδα με την οποία έκανε προετοιμασία το καλοκαίρι δήλωσε για τη νίκη επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη, που ήρθε λίγες ώρες πριν από την ονομαστική του εορτή...
 
«Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση κι ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ήμασταν από την αρχή συγκεντρωμένοι στην τακτική μας και δεν αφήσαμε σε κανένα σημείο τον Άρη να μας απειλήσει... Είμαι επαγγελματίας. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της ΑΕΚ κι αυτό που με ενδιαφέρει είναι η καλή πορεία της. Για τον σκοπό αυτό θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο.... Η νίκη αυτή ήταν ένα καλό δώρο για τη γιορτή μου. Εύχομαι να έρθουν κι άλλες και να έχουμε συχνά γιορτή...»
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject