Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-12-2014

ΑΕΚ: «Οι παίκτες είπαν "όχι" στη μετάβαση τους στη Θεσσαλονίκη»

Rate this item
(2 votes)
Aνακοίνωση εξέδωσε το ΤΑΑ ΑΕΚ σχετικά με τις εξελίξεις στο τμήμα ενόψει και του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ. Να σημειωθεί πως νωρίτερα δεν έγινε προπόνηση, ο Χόρχε Ελγκέτα παύθηκε από προπονητής με εντολή του Ανδρέα Ανατολιωτάκη και υπηρεσιακός τεχνικός ανέλαβε ο Άκης Φλαούνας, ενώ οι παίκτες αποφάσισαν να μη ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:
«Συνεργάτης του Ανδρέα Ανατολιωτάκη βρέθηκε σήμερα στο κλειστό της Γλυφάδας και μίλησε στους παίκτες και στα μέλη της ομάδας βόλεϊ. Τους ενημέρωσε για τις προθέσεις του κ. Ανατολιωτάκη ο οποίος είναι να αναλάβει την Προεδρία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, να επιλύσει όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν το τμήμα και ως χειρονομία καλής θέλησης πρότεινε την άμεση καταβολή ποσού περίπου 8.000 ευρώ έναντι των οφειλομένων τους.
Παράλληλα ζήτησε από τους παίκτες να συμμετάσχουν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Δευτέρα στο κλειστό της Πυλαίας για το πρωτάθλημα της Volleyleague, δίνοντας την υπόσχεση ότι σύντομα η νέα διοίκηση θα τακτοποιήσει τις οφειλές της. Οι παίκτες δεν πείστηκαν από την πρόταση και είπαν «όχι» στη μετάβασή τους στη Θεσσαλονίκη».
 
 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject