Print this page
11-12-2014

ΑΕΚ: «Στηρίξτε την ΑΕΚ στον αγώνα επιβίωσης»

Rate this item
(0 votes)
Aνακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ κάνοντας κάλεσμα στους οπαδούς του συλλόγου να στηρίξουν την ομάδα στον αγώνα με τον Γ.Σ.Λαμία για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ:. Η ανακοίνωση:
«Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ για να συμπαρασταθεί στην ομάδα στον σαββατιάτικο αγώνα με τη Λαμία έκανε ο Δημήτρης Παπασταύρου, ο βετεράνος παράγοντας ο οποίος με εντολή του υποψήφιου προέδρου της Ερασιτεχνικής, Ανδρέα Ανατολιωτάκη έχει αναλάβει «αποστολή-σωτηρίας» (και) στο ΤΑΑ.
«Παλεύοντας κόντρα στο χρόνο και στις τεράστιες υποχρεώσεις που βρήκε –και καθημερινά ανακαλύπτει- ο κ. Ανδρέας Ανατολιωτάκης έχει επιδοθεί εδώ και έξι ημέρες σε έναν τιτάνιο αγώνα προκειμένου να σώσει την ομάδα από την καταστροφή. Αυτή η προσπάθεια όμως δεν μπορεί να γίνει μόνο από έναν άνθρωπο. Χρειάζεται υποστήριξη από όλες τις δυνάμεις της ΑΕΚ και φυσικά από τη μεγαλύτερη, που είναι ο κόσμος της.
Το επερχόμενο παιχνίδι με τη Λαμία είναι ιδιαίτερα κρίσιμο στη μάχη επιβίωσης που ξεκινά η ομάδα μας. Γι αυτό καλούμε τους φιλάθλους μας να δώσουν βροντερό παρών στο γήπεδο και με τις εκδηλώσεις τους να «σπρώξουν» τους παίκτες προς τη νίκη. Η ζημιά που έχει υποστεί η ΑΕΚ είναι μεγάλη. Ας φροντίσουμε όλοι να μη φτάσει στο σημείο ώστε να είναι ανεπανόρθωτη...», είπε ο Παπασταύρου.
Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια
Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λαμία που θα διεξαχθεί το Σάββατο (13/12) στις 17:00 στο κλειστό της Γλυφάδας, τέθηκαν από σήμερα σε κυκλοφορία.
Διατίθενται από τα Γραφεία της Ερασιτεχνικής (Τυάννων 2 και Πίνδου, Νέα Φιλαδέλφεια):
Πέμπτη και Παρασκευή: 10:00-19:00
Σάββατο: Από τις 15:00 στα εκδοτήρια του γηπέδου.