Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-12-2014

Π.Α.Ο.Κ. - Μ.Ε.Ν.Τ. (8η αγωνιστική, 14/12, 20.00)

Rate this item
(1 Vote)
Η αναμέτρηση των δύο ομάδων της Τούμπας, του ΠΑΟΚ και της νεοφώτιστης ΜΕΝΤ που θα γίνει στο PAOK Sports Arena στη Πυλαία θα ολοκληρώσει την Κυριακή την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ (8η αγωνιστική, 14/12, 20.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου).
Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντίπαλοι και στον Β΄όμιλο του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» με τον δικέφαλο να κερδίζει 3-0. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την εύκολη νίκη επί της αποδυναμωμένης ΑΕΚ. Στοχεύει στη νίκη που θα του επιτρέψει να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
 
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης είπε: «Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες στο πρωτάθλημα. Εάν δεν παίξεις καλά μπορείς να πάθεις ζημιά. Η ΜΕΝΤ δε νίκησε τυχαία τον Εθνικό  Αλεξανδρούπολης. Έχει καλό σύνολο, θα παίξει ελεύθερα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Θέλουμε να παίζουμε κάθε φορά με λιγότερα λάθη και να κρατάμε την τακτική μας».
 
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Παντακίδης καθώς τόνισε: «Η ομάδα είναι έτοιμη όπως και όλοι οι παίκτες για να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε το παιχνίδι και να ευελπιστούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία". Όσο για το αν θα είναι περισσότερο προσεχτικοί μετά και τη νίκη της ΜΕΝΤ επί του Εθνικού ο έμπειρος αθλητής του ΠΑΟΚ είχε να πει: "Σίγουρα αυτή η νίκη μας αναγκάζει να παραταχθούμε πιο συγκεντρωμένοι γιατί η αντίπαλος είναι μια επικίνδυνη ομάδα και κανένα ματς δεν είναι εύκολο". Τέλος ο Γιάννης Παντακίδης έκανε και κάλεσμα στον κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα: "Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει δει την προσπάθεια που κάνουμε φέτος και θα έρθει για να μας συμπαρασταθεί και στο αυριανό παιχνίδι. Τον θέλουμε κοντά μας από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι για να μπορούμε με τη βοήθεια τους να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».
 
«Και οι δύο σε καλή κατάσταση»
 
Η ΜΕΝΤ προέρχεται από την εντυπωσιακή ανατροπή και νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-2 σετ. Η ψυχολογία της ομάδας του Σπύρου Γκολίτση είναι στα ύψη και στόχος είναι καλή εμφάνιση χωρίς άγχος. Δεν υπάρχει κάποια απουσία.
 
Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε: «Μετά το ποδόσφαιρο τη δεκαετία του ΄60 και το μπάσκετ πριν μερικά χρόνια οι δύο συμπολίτες θα μονομαχήσουν και στο πρωτάθλημα του βόλεϊ. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που έχει πιο υψηλούς στόχους από τη ΜΕΝΤ. Αυτό δε μας εμποδίζει να ελπίζουμε σε κάτι καλό και κάτι θετικό. Με τον ΠΑΟΚ θα κλείσει μια δύσκολη τριάδα αγώνων (σ.σ.Ολυμπιακός, Εθνικός, ΠΑΟΚ) και θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στον αγώνα με την ΑΕΚ. Αν πάρουμε βαθμό ή βαθμούς θα είναι πολύ σημαντικό για μας. Όλοι οι παίκτες μου είναι πανέτοιμοι».
 
Πρώτη φορά
 
Η ΜΕΝΤ και ο ΠΑΟΚ θα βρεθούν αντίπαλοι για πρώτη φορά στην ιστορία της επαγγελματικής κατηγορίας. Στην αρχή της σεζόν συναντήθηκαν στη Τούμπα (γυμναστήριο ΜΕΝΤ) για το Λιγκ Καπ όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 σετ.

  
 
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ:
Προγραμμα και διαιτησία
8η αγωνιστική
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014
Γυμναστήριο Ρέντη 17.00 (Novasports-3): Ολυμπιακός - Α.Ο.Κηφισιάς
Διαιτητές: Βουδούρης, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Αντωνόπουλος, Καλομοίρης. Γραμματεία: Λιάκου.
Γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» Γλυφάδα 17.00: ΑΕΚ - Γ.Σ.Λαμία.
Διαιτητές: Ονόπας, Μουλά Λ. Παρατηρητής: Βαρθαλίτης. Επόπτες: Χαμπιλού, Μαριδάκης. Γραμματεία: Μαυρικίδου.
Γυμναστήριο Μίκρας 19.00: Άρης - Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Θεμελής, Δεληκωστίδης. Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Μαυρίδης, Πεχλίδης. Γραμματεία: Κουμπλή
Γυμναστήριο Βόχας 19.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Επόπτες: Κτενάς, Γλωσσίδης. Γραμματεία: Κτενά
Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολη 20.00 (Novasports-3): Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Α.Ο.Ορεστιάδας
Διαιτητες: Γεωργιάδης, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Λαδάς. Επόπτες: Κούτκας, Στάικος. Γραμματεία: Παπαχρήστου
Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014
Γυμναστήριο «PAOK Sports Arena» ΠΑΟΚ 20.00: ΠΑΟΚ - ΜΕΝΤ
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτης: Γιώγιου, Κουμκουμάκας. Γραμματεία: Βάμβα.
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject