Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-12-2014

Οι παίκτες του Εθνικού στην Παιδιατρική Κλινική

Rate this item
(0 votes)
Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, αντιπροσωπεία παιχτών της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού, παρευρέθηκαν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης και έδωσαν δώρα στα παιδάκια που νοσηλεύονται εκεί.
Ο αρχηγός της ομάδας του Εθνικού Ανέστης Δαλακούρας, ο Άκης Δαρίδης και ο Σταύρος Κασαμπαλής, τραγούδησαν και έπαιξαν μαζί με τα παιδιά, δημιούργησαν χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα στολίδια, είπαν τα κάλαντα και στο τέλος τους μοίρασαν δωράκια, τα οποία προέκυψαν από την πώληση των μαθητικών τετραδίων του Εθνικού, μέσω του Βιβλιοπωλείου «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ» της Φωτεινής Σκαρλακίδου.
Την παραπάνω παιδική γιορτή διοργάνωσαν οι «Θυγατέρες της Πηνελόπης – ΑΗΕΠΑ - Τμήμα "ΕΥΡΙΔΙΚΗ"», το βιβλιοπωλείο «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ» και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια που βρίσκονται σε κάποιο νοσοκομείο, καλή ανάρρωση και γρήγορα να επιστρέψουν στα σπίτια τους!
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject