Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-12-2014

Ο Εθνικός θέλει να γιορτάσει με πρόκριση στους «16»

Rate this item
(0 votes)
Τη νίκη ή στη χειρότερη περίπτωση τα δύο σετ που τον στείλουν στις 16 καλύτερες ομαδες του Τσάλεντζ Καπ θα διεκδικήσει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κόντρα στην εσθονική Σέλβερ Ταλλίν στη ρεβάνς της κύριας φάσης των «32» που θα γίνει την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στο γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης.
Η ομάδα του Εθνικού είναι έτοιμη για μια ακόμα ευρωπαϊκή δοκιμασία και θέλει να κλείσει με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο το 2014. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Βούλγαρος Τσαβτάρ Μάρεφ και ο Κύπριος Γιάννης Ιωαννίδης.
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στον πρώτο αγώνα νίκησε με 3-0 σετ και έχει πλεονέκτημα για την πρόκριση θα θα επιτευχθεί εάν νικήσει με οποιοδήποτε σκορ ή χάσει ακόμα και με 3-2 σετ.
Ο τεχνικός του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα και υπευθυνότητα χωρίς να υποτιμηθει ο αντίπαλος: «Εχω ζήσει πολλούς ευρωπαϊκούς αγωνες και ο κάθε ένας έχει τη σημασία του. Υπάρχει ξεχωριστή ψυχολογία. Οι Εσθονοί θα έρθουν για να ρισκάρουν και να παίξουν ελεύθερα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Χρειαζόμαστε ένα καλό ξεκίνημα για να πάρουμε το πάνω χέρι. Είναι ευκαιρία για να γιορτάσουμε μία ακόμα ευρωπαική επιτυχία μαζί με τους οπαδούς του συλλόγου».
Ο Εθνικός θα μάθει τον αντίπαλο του στην επόμενη φάση την Πέμπτη 18/12 (21.00) όταν θα παίξουν Αμπιάν Λικούργους Γκρόνιγκεν (Ολλανδία) - Φάτρα Ζλιν (Τσεχία). Στον πρώτο αγώνα η Ζλιν νίκησε 3-2 σετ και όλα είναι ανοικτά για τη ρεβάνς.
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject