Print this page
30-12-2014

350 παιδιά στο Χριστουγιεννιάτικο τουρνουά του Εθνικού

Rate this item
(0 votes)
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για το 4ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Βόλεϊ που διοργάνωσαν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και οι Αμαζόνες Μαΐστρου.
350 Αγόρια και Κορίτσια σε δύο ημέρες διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα, το Βόλεϊ, στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που δημιούργησε η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης, που ήταν συνδιοργανωτής του Τουρνουά, στο Κλειστό Γυμναστήριο ''Μιχάλης Παρασκευόπουλος''.
 
Στο τουρνουά, που ήταν μια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή με μουσική επένδυση από DJ και με χριστουγεννιάτικα γλυκά για τους συμμετέχοντες, έλαβαν μέρος αγόρια και κορίτσια από 6 σωματεία που καλλιεργούν το Βόλεϊ στην περιοχή τα οποία και ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα των διοργανωτών. Εκτός από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τις Αμαζόνες Μαΐστρου έλαβαν μέρος η Νίκη Αλεξ/πολης, ο Φοίνικας Αλεξ/πολης, η Θύελλα Φερών και ο Έβρος Σουφλίου.
 
Το Σάββατο 20/12/2014 πραγματοποιήθηκε το τουρνουά μεταξύ 12 ομάδων παμπαίδων και παγκορασίδων (που δεν συμμετέχουν στα επίσημα πρωταθλήματα). Τα κύπελλα, μετά από συναρπαστικούς αγώνες, κατέκτησαν ο Εθνικός Αλεξ/πολης για τους παμπαίδες και η Νίκη Αλεξ/πολης για τις παγκορασίδες.
 
Την Κυριακή 21/12/2014 αντίστοιχα πραγματοποιήθηκε το τουρνουά Μίνι Βόλεϊ μεταξύ 52 ομάδων αγοριών και κοριτσιών Δημοτικού Σχολείου. Ο Εθνικός Αλεξ/πολης ήταν ο νικητής στα αγόρια ενώ το κύπελλο στα κορίτσια, μετά από έντονο συναγωνισμό, κατέκτησαν οι Αμαζόνες Α.Ο. Μαΐστρου.
 
Τις απονομές έκανε ο Πρόεδρος της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης κ.Μαρίνος Κυριάκος.
 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου ως συνδιοργανωτής, εκτύπωσε τις αφίσες του τουρνουά και αθλοθέτησε τα αναμνηστικά διπλώματα, που δόθηκαν σε όλους αθλητές και όλες τις αθλήτριες.
 
Την Κυριακή 21/12/2014 στην Αίθουσα Τύπου του Κλειστού Γυμναστηρίου ''Μ. Παρασκευόπουλος'', ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 4ου Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Βόλεϊ Αλεξανδρούπολης με μία επίκαιρη Ημερίδα, η οποία είχε θέμα ''Το γηπεδικό πρόβλημα και το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ''. Την ημερίδα συντόνισε ο Αντιπρόεδρος της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης κ.Δημητριάδης Μάκης και εισηγητές ήταν οι : 1. Σεφεριάδης Σάββας, Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αλεξ/πολης (η κατάσταση και η προοπτική για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αλεξ/πολης), 2. Κασαμπαλής Θανάσης, Επίκουρος καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής (ιστορική αναδρομή στην κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου και προτάσεις για το μέλλον), 3. Βουκουρεσλής Μανώλης, Πρόεδρος Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξ/πολης (η ανάγκη για το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ στην Αλεξ/πολη) και 4. Μαυρουδής Κλεάνθης, Πολιτικός Μηχανικός, μέλος της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης (τεχνική προσέγγιση για μια αυτοδιαχειριζόμενη αθλητική εγκατάσταση).