Print this page
08-01-2015

Κάλεσμα του Ανδρέα Ανδρεάδη για τον αγώνα με τον Άρη

Rate this item
(0 votes)
Ο αρχηγός της ΑΕΚ Ανδρέας Ανδρεάδης καλεί τον κόσμο της ΑΕΚ να συμπαρασταθεί στην ομάδα στη συνάντηση με τον Άρη. Αναλυτικά η δήλωση-κάλεσμα:
«Παρά τη χιονοστιβάδα των προβλημάτων εμείς οι αθλητές της ΑΕΚ δεν το βάζουμε κάτω και κόντρα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, συνεχίζουμε να παλεύουμε. Κι αυτό υποσχόμαστε να κάνουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
Στη μάχη που δίνουμε για να κρατήσουμε ζωντανή την ΑΕΚ, το παιχνίδι με τον Άρη το Σάββατο στη Γλυφάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Από αυτό θα εξαρτηθούν πολλά και πρέπει να το κερδίσουμε πάση θυσία.
Εμείς οι αθλητές θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στο τερέν τον καλύτερο εαυτό μας και ζητάμε κι από τους φιλάθλους μας να πράξουν κι εκείνοι το ίδιο στην εξέδρα. Μόνο με την αθρόα προσέλευση και την θερμή τους συμπαράσταση είναι δυνατό η ομάδα να πετύχει το στόχο της.
Αν κερδίσουμε το ματς με τον Άρη, πιστεύουμε ότι στη συνέχεια θα έρθουν και καλύτερες μέρες καθώς ο κ. Ανατολιωτάκης κάνει σοβαρές προσπάθειες για να ενισχυθεί η ομάδα και να αλλάξει η προς τα έξω εικόνα της, που έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό.
Καλούμε, λοιπόν, τους φίλους της ΑΕΚ το Σάββατο στη Γλυφάδα, για να αγωνιστούμε όλοι μαζί, προκειμένου πάρουμε τη νίκη και στο τέλος του παιχνιδιού να πανηγυρίσουμε μαζί μια καινούργια αρχή».
 
Πηγή: ΤΑΑ ΑΕΚ