Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-01-2015

Ευχαρίστησε Καμίνσκι, καλοσώρισε Μπέλο, Παπαδόπουλο

Rate this item
(1 Vote)
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Πολωνό διαγώνιο Μιχάλ Καμίνσκι και την απόκτηση των Ελλήνων διαγωνίων Χρίστου Μπέλου, Ηρακλή Παπαδόπουλου:
Οι ανακοινώσεις του Παναθηναϊκού:

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Καμίνσκι: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει τη λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον Πολωνό διαγώνιο, Μίκαλ Καμίνσκι και τον ευχαριστεί θερμά για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο Σύλλογο αλλά και για την εξωαγωνιστικά άψογη συμπεριφορά του. Ευχόμαστε ολόψυχα στο Μίκαλ καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Καμίνσκι.
 
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την επιστροφή του Χρίστου Μπέλου και του Ηρακλή Παπαδόπουλου: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει την επιστροφή του Έλληνα διαγώνιου, Χρίστου Μπέλου. Ο Μπέλος δήλωσε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Εύχομαι να πάνε όλα καλά να βοηθήσω την ομάδα να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Χαμηλά το κεφάλι, δουλειά και ότι καλύτερο για την ομάδα" . Παράλληλα, μετά τη σεζόν 2011-12 και ο Ηρακλής Παπαδόπουλος φοράει και πάλι τα «πράσινα». «Χαίρομαι για την επιστροφή μου στον Παναθηναϊκό. Θέλω να βοηθήσω με τη σειρά μου όσο περισσότερο γίνεται ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Εύχομαι πάνω από όλα να έχουμε υγεία».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject