Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-01-2015

«Το League Cup στη Γλυφάδα θα είναι γιορτή για το βόλεϊ»

Rate this item
(0 votes)
"Στο φιλε" πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του League Cup
 
Κάλεσμα στον κόσμο του βόλεϊ να προσέλθει στο γυμναστήριο της Γλυφάδας και να παρακολουθήσει τους τρεις αγώνες του League Cup «Νίκος Σαμαράς» στις 30 και 31 Ιανουαρίου έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος μιλώντας στην εκπομπή της NOVA «Στο Φιλέ».
 
Δηλώσεις έκαναν ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης, ο ακραίος του Αρη Γιάννης Κυριακίδης, ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού Θάνος Τερζής και ο ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ανέστης Δαλακούρας. Το εντυπωσιακό είναι πως οι ομάδες που κληρώθηκαν στους ημιτελικούς του League Cup θα βρεθούν αντιμέτωπες στους αγώνες της 13ης αγωνιστικής που θα γίνουν το προσεχές σαββατοκύριακο.
 
«Το Λιγκ Καπ είναι μια γιορτή του ανδρικού βόλεϊ και μια ευκαιρία για τον κόσμο του αθλήματος να παρακολουθήσουν τέσσερις από τις καλύτερες ομάδες της Volleyleague. Θα είναι σημαντικό να γεμίσει το γυμναστήριο Μάκης Λιούγκας και η ΕΣΑΠ θα διοργανώσει άλλη μία γιορτή για το επαγγελματικό βόλεϊ που συνάμα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος.
 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης είπε για τον ημιτελικό με τον Άρη: «Από τη στιγμή που είμαστε στο φάιναλ-4 στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου. Η πρώτη γνωριμία με τον Άρη θα γίνει το Σάββατο για το πρωτάθλημα και θα έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε».
 
O ακραίος του Α.Σ.Άρης Γιάννης Κυριακίδης δήλωσε για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό: «Όλοι ήθελαν να αποφύγουν τον Ολυμπιακό. Αν περάσουμε στον τελικό θα μπορέσουμε να το κατακτήσουμε. Θα παίξουμε ελεύθερα. Το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας είναι ζήτημα της διοίκησης».
 
Ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού Θάνος Τερζής είπε για την αναμέτρηση με τον Εθνικό: «Όλες οι ομάδες θέλουν να πάρουν τον τίτλο. Θα είναι ξεχωριστός αγώνας με τον Εθνικό. Πρώτα κοιτάμε την αναμέτρηση μας για το πρωτάθλημα και μετά θα προσαρμοστούμε στις ιδιαιτερότητες του αντιπάλου».
 
Ο ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ανέστης Δαλακούρας είπε για τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό: «Θα είναι ένα ντέρμπι και έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε στον τελικό. Το 2014 διοργανώσαμε το φάιναλ-4 αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό, ενώ το 2013 φτάσαμε πάλι στον ημιτελικό αλλά δεν περάσαμε την Κηφισιά. Ελπίζω εφέτος στην τρίτη συμμετοχή μας σε φάιναλ-4 να καταφέρουμε να παίξουμε επιτέλους σε έναν τελικό».
 
 
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΪΝΑΛ-4
Γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» Γλυφάδα
Ημιτελικοί
Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015
18.30: Ολυμπιακός - Α.Σ.Άρης
21.00: Παμβοχαϊκός - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδούπολης
Τελικός
Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015
18.30: Νικητής Α΄ημιτελικού - Νικητής Β΄ημιτελικού
 
 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject