Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-01-2015

ΜΕΝΤ - Φοίνικας Σύρου (13η αγωνιστική, 17/1, 19.00)

Rate this item
(0 votes)
Από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής θα γίνει στην Τούμπα μεταξύ της γηπεδούχου ΜΕΝΤ και του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου  (17/1, 19.00, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Θεμελής).

 

Η ΜΕΝΤ με 12 βαθμούς σε 12 αγώνες βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας. Στοχεύει στην 5η νίκη στο πρωτάθλημα καθώς προσπαθεί να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση προκειμένου είτε να προλάβει το τρένο της 8αδας και των πλέι οφ, είτε να αυξήσει τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες των πλέι άουτ ώστε να αποφύγει ακόμα και την διεξαγωγή τους.

Ο Πάρις και ο Γραμματικάκης

Αμφίβολος είναι ο Ιταλός Ματέο Πάρις ο οποίος μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής 16/1 δεν είχε επιστρέψει από την πατρίδα του. Αντίθετα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Δημήτρης Γραμματικάκης που έβγαλε δελτίο στη ΜΕΝΤ. Ο Γραμματικάκης από το καλοκαίρι ήταν εκτός δράσης και μέχρι και τη σεζόν 2013-14 ήταν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

«Δύναμη η έδρα»

Ο λίμπερο της ΜΕΝΤ Γιώργος Κνάπεκ δήλωσε: «Είναι ένας ακόμα δύσκολος αγώνας. Δύναμη μας είναι η έδρα και θέλουμε να την εκμεταλευτούμε. Ξέρουμε πως παίζουμε με πολύ δύσκολη ομάδα».

Κοντά στην 4αδα

Ο Φοίνικας Σύρου βρίσκεται από νωρίς σήμερα στη Θεσσαλονίκη με όλους τους παίκτες του Ράτκο Παβλίσεβιτς να είναι ετοιμοπόλεμοι. Με 21 βαθμούς σε 12 αγώνες ο Φοίνικας μοιράζεται την 5η θέση της βαθμολογίας με τον Παναθηναϊκό. Στον Α΄γύρο ο Φοίνικας είχε νικήσει 3-1 σετ. Η ομάδα της Σύρου προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Για την ακρίβεια διεκδικεί την 7η νίκη στο πρωτάθλημα ώστε να διατηρηθεί κοντά στην πρώτη προνομιούχα τετράδα της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι άουτ.

«Δεν ξεχνάμε...»

Ο θεσσαλονικιός λίμπερο Νικήτας Εφραιμίδης είπε για τον αγώνα με τη ΜΕΝΤ: «Πιστεύουμε πως δικαιούμασταν κάτι περισσότερο από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και αυτό μας έχει πειράξει τον αγωνιστικό εγωισμό. Δεν ξεχνάμε πως η ΜΕΝΤ μας είχε δυσκολέψει πολύ στον πρώτο αγώνα και στην έδρα της θα είναι ακόμα πιο δυνατή. Βέβαια από τον Α΄γύρο απουσιάζουν από τη ΜΕΝΤ ο Γκόρτσανιουκ και ο Σφενδυλάκης. Περιμένω δύσκολο αγώνα αλλά εάν παίξουμε συγκεντρωμένα και κρατήσουμε την τακτική μας θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία».

 

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Ράτκο Παβλίσεβιτς είπε για το παιχνίδι με τη ΜΕΝΤ: «Πάμε στη Θεσσαλονίκη να παίξουμε άλλο ένα παιχνίδι με τη ΜΕΝΤ. Σεβόμαστε τη ΜΕΝΤ, ξέρουμε από το προηγούμενο παιχνίδι ότι είναι μία καλή ομάδα. Εκείνη τη φορά νικήσαμε αλλά δεν ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη χαλαροί. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι γιατί με τέτοια ματς μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Στο τελευταίο παιχνίδι ηττηθήκαμε, αλλά παίξαμε καλά. Προσπαθούμε να συνεχίσουμε με καλά παιχνίδια και καλή διάθεση».
 
* Στον αγώνα του Α΄γύρου ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου νίκησε τη ΜΕΝΤ 3-1 (17-25, 25-16, 25-18, 25-19)
 
 
 
 
 
 
 
 
VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ 2014-15
TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015
Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 18.00: Ολυμπιακός - Α.Σ.Άρης
Διαιτητές: Μουλά Λ., Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Διαμαντοπουλος. Επόπτες: Μαριδάκης, Χρηστίδης. Γραμματεία: Αλ.Λιάκου
Γυμναστήριο Τούμπας 19.00: ΜΕΝΤ - Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Θεμελής. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Γιωγιού, Μπουκουβάλα. Γραμματεία: Καρακούλια
Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδα 19.30 (Νοvasports-1): Ορεστιάδα - Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Σταματόπουλος, Σαρμίδης. Γραμματεία: Βενετίδης
Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015
Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολης 17.00 (Νοvasports-4): Μ.Γ.Σ.Εθνικός - Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Τζεπκινλής. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Τονονίδης, Στάικος. Γραμματεία: Παπαχρήστου
Γυμναστήριο «Ζηρίνειο» Κηφισιάς 18.30: Α.Ο.Κηφισιάς - ΑΕΚ
Διαιτητές: Μουλά Ε., Βουδούρης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Δαλέκου, Καντλή. Γραμματεία: Κορρέ
Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 19.00: ΠΑΟΚ - Γ.Σ.Λαμία
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Λαδάς. Επόπτες: Δρανίτσας, Χατζηπαντελή. Γραμματεία: Βαμβά
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject