Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-01-2015

Παναθηναϊκός - Κηφισιά, Άρης - Εθνικός στα κανάλια Novasports

Rate this item
(0 votes)
Η 14η αγωνιστική της Volley League έρχεται με τους αγώνες Παναθηναϊκός – ΑΟ Κηφισιάς και Άρης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης στα κανάλια Novasports.

Παρασκευή 23/1, 20:30 Παναθηναϊκός – ΑΟ Κηφισιάς, Novasports 4

Δευτέρα 26/1, 19:00 Άρης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Novasports 4

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, τους αγώνες Παναθηναϊκός – ΑΟ Κηφισιάς και Άρης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

H αρχή γίνεται την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στις 20:30, με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 4, του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΟ Κηφισιάς. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο ο Ηλίας Παπαϊωάννου. Επίσης, τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 19:00, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα παρακολουθήσουν από το Novasports 4, τον αγώνα Άρης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παμβοχαϊκός, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου

20:30 Παναθηναϊκός – ΑΟ Κηφισιάς σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου από το Novasports 4

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου

19:00 Άρης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου από το Novasports 4

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject