Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-01-2015

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε τον Λούκας Βίκτορ Φερέιρα Ρανγκέλ

Rate this item
(1 Vote)
Ορεξάτος και έτοιμος να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας του ΠΑΟΚ είναι ο Λούκας Βίκτορ Φερέιρα Ρανγκέλ , ο οποίος έφθασε στο αεροδρόμιο Μακεδονία στις 9 το πρωί.
Αμέσως μετά ο Βραζιλιάνος διεθνής βρέθηκε στο PAOK Sports Arena για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να γνωρίσει το προπονητικό τιμ και τους νέους τους συμπαίκτες. Ο νέος αθλητής του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο αλλά και πολύ άνετα μετά και τις συζητήσεις που είχε με τον Ερνάντο Γκόμεζ και τον Χαβιέρ Χιμένες με τους οποίους μιλάει την ίδια γλώσσα.
 
Για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της . Έχω πολύ χαρά και ενθουσιασμό μέσα μου και ανυπομονώ να παίξω».
 
Όσο για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ είπε: «Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ μεγάλος και ιστορικός σύλλογος. Έχω δει πολλά βιντεάκια από την ομάδα του ποδοσφαίρου και έμεινα έκπληκτος από τους οπαδούς».
 
Για το τι γνωρίζει για το ελληνικό πρωτάθλημα δήλωσε: «Ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Μίλησα με τον Γκάλιτς που πέρυσι έπαιζε στον Παναθηναϊκό και μου είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ , το πρωτάθλημα και τη ζωή στην Ελλάδα. Μου είπε πως οι Έλληνες είναι πολύ καλοί άνθρωποι και ήδη από την πρώτη εικόνα αυτό το βλέπω».
 
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ : «Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject