Print this page
31-01-2015

MVP του League Cup «Νίκος Σαμαράς» ο Γιώργος Στεφάνου (video)

Rate this item
(0 votes)
 Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Γιώργος Στεφάνου αναδείχτηκε MVP και καλύτερο λίμπερο του φάιναλ-4 League Cup «Νίκος Σαμαράς».
 
Ο Αμερικανός διαγώνιος του Ολυμπιακού Κάρσον Κλαρκ αναδείχτηκε καλύτερος επιθετικός, ο Σέρβος Μίλαν Γιούρισιτς του Ολυμπιακού αναδείχτηκε καλύτερος κεντρικός και ο Σταύρος Κασαμπαλής του Εθνικού καλύτερος πασαδόρος.
 
«Είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύομαι MVP. Δεν το περίμενα. Είμαι πολύ συγκινημένος για αυτές τις διακρίσεις του MVP και του λίμπερο και μαζί με την κούπα τις αφιερώνω στην οικογένεια μου που τόσο πολύ με έχει στηρίξει. Είναι μεγάλη τιμή για κάθε αθλητή να βραβεύεται ως MVP. Είναι η πρώτη φορά που παίρνω αυτό το βραβείο. Ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό για το κρατούσα μαζί με τον γιο μου. Χαίρομαι πολύ για αυτό. Θα ήθελα να αφιερώσω τον τίτλο και τα βραβεία στην οικογένεια μου πρώτα απ' όλα, η οποία με στηρίζει πάρα πολύ και τους αξίζουν πολλά περισσότερα».

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού συμπλήρωσε: «Συγχαρητήρια στον Εθνικό που τα τελευταία χρόνια κάνει πολύτιμες προσπάθειες και παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Τους εύχομαι καλή συνέχεια στην ευρωπαϊκή προσπάθεια τους. Ξέραμε ότι ο τελικός θα είναι διαφορετικός. Μετά το πρώτο σετ είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι τη λήξη. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο τίτλος θα είναι ένα «ορεκτικό» και να πανηγυρίσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, που είναι πιο σοβαροί και ουσιαστικοί τίτλοι».
 
Την απονομή έκανε ο εν ενεργεία μπασκετμπολίστας και υπέυθυνος του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Γλυφάδας Περικλής Δορκοφίκης.
 
 

AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.

Media