Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-03-2015

Καθ΄οδόν για Λισσαβόνα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Rate this item
(1 Vote)
Η αποστολή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής ξεκίνησε οδικώς για την Κωνσταντινούπολη και το πρωί της Κυριακής (07.15) αναχώρησε με αεροπλάνο για την Λισσαβόνα.
 

Η ομάδα θα μείνει εκεί μέχρι και την Τετάρτη (04 Μαρτίου) το πρωί, όταν και έχει προγραμματιστεί η επιστροφή της στην Ελλάδα, με ενδιάμεσους προορισμούς τις Βρυξέλλες (ανταπόκριση από τη Λισσαβόνα και 3ωρη αναμονή στο αεροδρόμιο) και εν συνεχεία την Κωνσταντινούπολη. Παίκτες και προπονητικό τιμ θα αναχωρήσουν για την Αλεξανδρούπολη με λεωφορείο στις 17.00 και αναμένονται στη βάση τους αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Η νίκη επί της ΜΕΝΤ (3-0) αναπτέρωσε το ηθικό και τη ψυχολογία των παικτών, οι οποίοι επιθυμούν μία εξίσου σοβαρή και καλή εμφάνιση κόντρα στους Πορτογάλους, με στόχο το εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στην ημιτελική φάση του ChallengeCup. Γρηγόρης Κοντοστάθης και Ανέστης Δαλακούρας (foto), φρόντισαν να επιβεβαιώσουν την καλή ψυχολογία που επικρατεί στον Εθνικό, βγάζοντας μία φωτογραφία μέσα από το λεωφορείο της ομάδας!
 
Υπενθυμίζουμε πως η δεύτερη αναμέτρηση με τη Μπενφίκα θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη στις 11 Μαρτίου και ώρα 20.00. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους παίκτες μας και σε όλο το προπονητικό τιμ.
 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject