Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-03-2015

Αριέλ Σάινζ:«Πέτυχε το πείραμα Χιμένες στον ΠΑΟΚ»

Rate this item
(0 votes)

Ο πρόεδρος της κουβανικής ομοσπονδίας πετοσφαίρισης Αριέλ Σάινζ με δηλώσεις του στο μεγαλύτερο ειδησεογραφικό δίκτυο της Κούβας prensa-latina.cu αναφέρθηκε στο «πείραμα Ερνάντεζ στον ΠΑΟΚ» και συγκεκριμένα για την απόφαση της ομοσπονδίας να δώσει άδεια σε κουβανούς διεθνείς για να αγωνιστούν σε χώρες του εξωτερικού. Ο Αριέλ Σάινζ είπε:

«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι με την απόφαση μας να  επιστρέψουμε στον Χιμένες και σε άλλους διεθνείς τη συμμετοχή τους σε πρωταθλήματα της Ιαπωνίας, της Κίνας, της Ρωσίας, της Ελλάδας και της Αργεντινής. Ο Χιμένες βοήθησε την ομάδα του τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει για πρώτη φορά το κύπελλο Ελλάδας και να φτάσει σε τελικό μετά από 32 πόντους. Στον τελικό του κυπέλλου πήρε 21 πόντους και ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος και στο πρωτάθλημα. Όλα αυτά δικαιώνουν την απόφαση μας και τις προσπάθειες μας ώστε οι αθλητές μας να έχουν καλές εμφανίσεις και να είναι έτοιμοι στις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα. Η Εθνική ανδρών θα ταξιδέψει στον Καναδά για προετοιμασία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και πιστεύω πως όλες αυτές οι κινήσεις να βοηθήσουν τους αθλητές και το κουβανικό βόλεϊ».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject