Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-04-2015

ΓΣ Λαμία - ΜΕΝΤ (πλέι άουτ, 18/4, 19.00)

Rate this item
(0 votes)

Ένας αγώνας που μπορεί να αποδειχθεί πολύ καθοριστικός διεξάγεται αύριο στο «Χαλκιοπούλειο». Η Λαμία υποδέχεται τη ΜΕΝΤ (18/4, 19.00 Μυλωνάκης-Ονόπας) σε έναν αγώνα για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της VolleyleagueΟΠΑΠ

Η ΜΕΝΤ βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από Λαμία και σε περίπτωση καθαρής νίκης ουσιαστικά «κλειδώνει» την παραμονή. Η Λαμία θέλει στην έδρα της να πάρει το προβάδισμα και να τα παίξει όλα την τελευταία αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη αφού και οι δύο θα αγωνιστούν με την υποβιβασμένη ΑΕΚ.

Ο λίμπερο της Λαμίας, Θοδωρής Τσαδήμας είπε: «Αυτό το παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό από τα άλλα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος. Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο θέλουμε να παίξουμε πολύ καλά. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε καθαρή νίκη. Θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο του Γυμναστικού, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Είμαστε ισοδύναμες ομάδες. Σαφώς θα το παιχνίδι θα κριθεί στη δική μας απόδοση, αλλά θα στηριχθούμε στον κόσμο, αλλά και στα δύο πράγματα που βασίζεται η ομάδα μας, που είναι το σέρβις και η υποδοχή. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Αισθανόμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη ΜΕΝΤ, έχουμε την ψυχολογία, η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο».

«Η Λαμία το άγχος»

Η ΜΕΝΤ πριν από λίγη ώρα τελείωσε την τελευταία της προπόνηση και ο προπονητής Σπύρος Φίνος είπε: «Η ομάδα είναι καλά και με αρκετή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πλεονέκτημα απέναντι στη Λαμία από το πρώτο παιχνίδι. Ξέρουμε πως η Λαμία στον δεύτερο γύρο είναι διαφορετική ομάδα και έχει πάρει καλά αποτελέσματα, αλλά το άγχος θα το έχει αυτή. Πάμε για ό,τι καλύτερο. Δεν έχουμε άγχος. Αν καταφέρουμε να σώσουμε την κατηγορία θα είναι σαν να πήραμε πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του, ο ακραίος Δημήτρης Χατζηηλιάδης είπε: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι που θα δώσουμε ως εδώ. Δεν είχαμε αρκετό χρόνο ξεκούρασης μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, παρόλα αυτά είδαμε κάποια πράγματα στο βίντεο και προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε την ομαδική μας τακτική πάνω στη Λαμία. Η τακτική σε τέτοια παιχνίδια είναι το 10%. Το υπόλοιπο είναι καθαρά θέμα ομαδικής δουλειάς και θέλησης. Ελπίζουμε να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο από αυτό που παρουσιάσαμε στα εκτός έδρας παιχνίδια του δεύτερου γύρου. Οι αδυναμίες μας στα εκτός έδρας είναι τρανταχτές. Το γήπεδο της Λαμίας είναι όμορφο για να παίξεις βόλεϊ, αλλά δεν βοηθά τους φιλοξενούμενους. Εμείς θα δώσουμε ψυχή και σώμα για να πάρουμε κάτι ουσιαστικό, που μπορεί να είναι 1 ή 3 βαθμοί».

*Στον αγώνα του Α΄γύρου η ΜΕΝΤ είχε νικήσει τον Γ.Σ.Λαμία με 3-1 (25-16, 25-27, 25-23, 25-23) στη Θεσσαλονίκη, ενώ στον δεύτερο γύρο, η Λαμία πήρε το ματς με 3-0 (25-20, 25-17, 25-20)

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject