Print this page
22-04-2015

Η Λαμία νίκησε την ΑΕΚ και «αγκαλιάζει» την παραμονή

Rate this item
(0 votes)

Ο Γ.Σ. Λαμία επικράτησε με 3-0 της ΑΕΚ στον αγώνα που έγινε στο «Χαλκιοπούλειο» για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Volleyleague ΟΠΑΠ.

 

Με αυτή τη νίκη, η Λαμία έφτασε τους 24 βαθμούς, με τη ΜΕΝΤ να έχει 19 και έναν αγώνα λιγότερο. Αν στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής που θα γίνει το Σάββατο στις 20.00, η ΜΕΝΤ νικήσει την ΑΕΚ στη Γλυφάδα, τότε όλα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση, τα πλέι άουτ θα σταματήσουν και η Λαμία θα κερδίσει την παραμονή.

Στο πρώτο σετ η Λαμία πήγε να ξεφύγει με 2-3 πόντους, όμως η ΑΕΚ κατάφερε να τη φτάσει και να περάσει μπροστά μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ με 18-15. Η Λαμία ισοφάρισε στο 20 και με τα σέρβις του Μίσιτς κυρίως, έκανε το 1-0.


Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο. Η «Ένωση» πέρασε μπροστά με 22-21 και 24-22, αλλά με μία λάθος υποδοχή, μία άμυνα της Λαμίας και μία αντεπίθεση, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0.

Τα σετ: 3-0 (25-21, 27-25, 25-14)

ΛΑΜΙΑ (Κατσιγιάννης): Γκιμαράες, Καββαδάς, Μίσιτς, Βλαχόπουλος, Χήρας, Γκιρτζίκης / Τσαδήμας (λ), Τζερόνιμο
AEK (Παπαδόπουλος): Δανιάς, Αλεξίου, Μιχαλόπουλος Α., Ανδρεάδης, Ωρολογάς, Χατζόπουλος / Γκούζντα (λ), Μιχαλόπουλος Γ., Καράγιωργος, Τσάλας


Ο λίμπερο της ομάδας, Θοδωρής Τσαδήμας, δήλωσε: «Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Υπήρχε μεγάλη νευρικότητα από πλευράς μας. Μπήκαμε νωθρά, πηγαίναμε πόντο πόντο, έγιναν κάποια λάθη στην υποδοχή, αλλά τα διορθώσαμε και έστω και δύσκολα πήραμε το σετ. Στο δεύτερο ήμασταν μέτριοι, αλλά καταφέραμε να το πάρουμε παρόλο που ήμασταν πίσω, ενώ στο τρίτο ήμασταν πιο σοβαροί και δεν δυσκολευτήκαμε. Η ΑΕΚ ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ εμείς όχι όπως θα θέλαμε. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα για το παιχνίδι με τη ΜΕΝΤ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».


Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αντώνης Παπαδόπουλος είπε: «Εμείς αγωνιζόμαστε ουσιαστικά για την αξιοπιστία των πλέι άουτ. Απ' εκεί και πέρα ψάχνουμε να βρούμε το κίνητρο σε κάθε προπόνηση και κάθε ματς. Σήμερα βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να μπούμε και να παίξουμε δύο σετ, ενώ ήμασταν κοντά στο να κατακτήσουμε το ένα από αυτά. Στο τρίτο σετ δεν παίξαμε στον ίδιο ρυθμό και η Λαμία αλλάζοντας τον πασαδόρο μας έκανε να δυσκολευτούμε περισσότερο να την ακολουθήσουμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για ό,τι έκαναν σήμερα».