Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-04-2015

Αποφάσεις αθλητικού δικαστή

Rate this item
(2 votes)

Το ΜΠΔΟ της ΕΣΑΠ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις α)για το ΤΑΑ ΓΣ ΛΑΜΙΑ, β) για το ΤΑΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ και γ) για τον ακραίο Δημήτρη Χατζηηλιάδη πετοσφαιριστή ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

 

Δικάζοντας βάσει του φύλλου αγώνος ΛΑΜΙΑ - ΜΕΝΤ στις 18/4/2015 και της έκθεσης κομισαρίου του ίδιου αγώνα και λαμβάνοντας υπόψη το από 23-4-2015 έγγραφο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε το εγκαλούμενο ΤΑΑ, όπως και το βίντεο του αγώνα, το ΜΠΔΟ επέβαλλε στο ΤΑΑ ΓΣ ΛΑΜΙΑ την πειθαρχική ποινή της έγγραφης σύστασης (αρ. 17 § 2Α περ. α του πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ με αρ 59/22.4.2015 του Πετοσφαιριστή της Ενωσης Τουμπας Δ . ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ καθώς και του ΤΑΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ

Δικάζοντας βάσει του φύλλου αγώνος ΛΑΜΙΑ - ΜΕΝΤ στις 18/4/2015 και της έκθεσης του κομισάριου του ίδιου αγώνα και λαμβάνοντας υπόψη τα από 23-4-2015 έγγραφα απολογητικά υπομνήματα που κατέθεσαν οι εγκαλούμενοι, το ΜΠΔΟ επέβαλλε: α) στον αθλητή Δημήτριο Χατζηηλιάδη ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή 100 ευρώ και β) στο ΤΑΑ «ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ την πειθαρχική ποινή της έγγραφης σύστασης (αρ. 2, 3α, 3γ και 17 § 2Α περ. α του πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ).

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject