Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-04-2015

Καλμαζίδης: «Το χάρηκαν όλοι»

Rate this item
(0 votes)

Από τη συγκίνηση της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε ακόμα και να μιλήσει

 

 «Δεν μπορώ να βάλω σειρά τις σκέψεις μου. Είμαι πολύ περήφανος και ευτυχισμένος που έχω αυτούς τους συνεργάτες. Έχει γίνει κάτι διαφορετικό για τον ΠΑΟΚ. Το χάρηκε όλη η Ελλάδα και όσοι αρχολούνται με το βόλει»
 

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Βασίλης Κουρνέτας δήλωσε: ««Είναι εκπληκτικά τα συναισθήματα. Γράψαμε ιστορία για ένα σύλλογο που δεν είχε πάρει νταμπλ και για το βόλεϊ που δεν είχε πάρει το πρωτάθλημα. Η εικόνα τα λέει. Ο ΠΑΟΚ είχε επενδύσει χρήματα τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν είχε καταφέρει να κάνει κάτι καλό. Το πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στην κορυφή. Είναι πραγματικά, φοβερές οι στιγμές. Ούτε ο πιο αισιόδοξος το περίμενε

Ο λίμπερο της ομάδας, Δημήτρης Γκαράς: Γράψαμε ιστορία για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα έδειξε πάθος και δύναμη και έκανε το νταμπλ μπροστά στον υπέροχο κόσμο μας.  Δεν μπορούμε να περιγράψουμε τι γίνεται στο γήπεδο. Αυτή είναι επιτυχία για εμάς, που γεμίσαμε το γήπεδο. Αφιερώνω το πρωτάθλημα στον κόσμο και τον ΠΑΟΚ».


«Ο ΠΑΟΚ το ήθελε περισσότερο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης είπε: «Νομίζω ότι δεν μας άξιζε να τελειώσει έτσι η σειρά των τελικών. Από κει και πέρα οι 6 τίτλοι στα τρία χρόνια που έχει ξεκινήσει αυτή η ομάδα, δεν είναι το απόλυτο αλλά είναι κάτι πολύ σημαντικό και έτσι είναι ο αθλητισμός. Κάποια στιγμή θα χάσεις, θα βρεθεί ο αντίπαλος που το θέλει πολύ περισσότερο και η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ φέτος έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο και δίκαια κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι στο κύπελλο φάνηκαν οι διαθέσεις του ΠΑΟΚ, αλλά εμείς έπρεπε να δείξουμε μεγαλύτερη θέληση και δεν τα καταφέραμε. Ο ΠΑΟΚ δίκαια κατέκτησε τον τίτλο και αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές, τους αθλητές και η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Έχουμε πετύχει κάτι αυτά τα τρία χρόνια, αλλά η σημερινή ημέρα δεν είναι και η πιο εύκολη. Σίγουρα θα δούμε την επόμενη μέρα αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.


Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης είπε: «Γενικά εμείς δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε και σε συνδυασμό με την πολύ καλή απόδοση του ΠΑΟΚ ήρθε το αναμενόμενο. Είμαστε στεναχωρημένοι όχι τόσο για το αποτέλεσμα όσο για την προσπάθεια. Τώρα θέλει υπομονή για να φτάσουμε ξανά στην κορυφή. Ο ΠΑΟΚ είχε σταδιακά ανοδική πορεία, εμείς δεν μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, πράγμα ανεπίτρεπτο αλλά στον αθλητισμό δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα.


Δέκα άτομα κλαίγανε μέσα στα αποδυτήρια κι αυτό είναι το μόνο θετικό που κρατάω. Ποτέ δεν χορταίνεις από τίτλους κι όταν είσαι συνηθισμένος σε τίτλους και χάνεις κάποιον καταλαβαίνεις πόσο πονάει. Μας ενόχλησε πολύ, αλλά κάποιες φορές είναι καλό στη ζωή να κάνεις 2-3 βήματα πίσω για να πάρεις φόρα και να βρεθείς ξανά στην κορυφή»

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject