Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
31-07-2015

Συνεχίζουν μαζί Εθνικός και Μουστακίδης με αρχηγό Σιδηρόπουλο

Rate this item
(0 votes)

Εθνικός και Θανάσης Μουστακίδης συνεχίζουν μαζί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε;

Ο «αρχιτέκτονας» των επιτυχιών, ο άνθρωπος που έχτισε τον Εθνικό των μεγαλύτερων επιτυχιών στη σύγχρονη ιστορία του υπέγραψε χθες το νέο του συμβόλαιο, δίνοντας τα χέρια με τον πρόεδρο του ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός κ. Γιώργο Γεωργιάδη. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός όρος στην επιθυμία των ανθρώπων της νέας διοίκησης πριν αναλάβουν τα ηνία του τμήματος.Το οικοδόμημα του Αλεξανδρουπολίτικου βόλεϊ θα στηριχθεί και σε νέα πρόσωπα τη φετινή σεζόν.

Ενεργό ρόλο αναλαμβάνουν δυο σημαίνοντα πρόσωπα που περνούν πλέον από το ταραφλεξ σε νέα πόστα.

Η εμβληματική μορφή του συλλόγου ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος αναλαμβάνει γενικός αρχηγός και ουσιαστικά ο συνδετικός κρίκος διοίκησης και αγωνιστικού τμήματος.

Ο σπουδαίος Εβρίτης κεντρικός Γιώργος Παπάζογλου, που κρέμασε τη φανέλα του, προστίθεται στο τεχνικό τιμ της ομάδας του Εθνικού. Παράλληλα αναλαμβάνει ρόλο αναβαθμισμένο στον τομέα των τμημάτων ανάπτυξης.

 

«Η νέα διοίκηση απαρτίζεται από ανθρώπους της αγοράς, κυρίως τεχνοκράτες με αγάπη για το βόλεϊ αλλά χωρίς ειδικές τεχνικές γνώσεις. Γι αυτό τον λόγο σαν πρόεδρος του βόλεϊ αισθάνομαι πραγματικά τυχερός που σαν διοίκηση θα έχουμε δίπλα μας δύο ανθρώπους έμπειρους, αξιόλογους και μαχητές, τον κ. Μουστακίδη και τον κ. Σιδηρόπουλο. Αξιοποιούμε και έναν άνθρωπο που αποτελεί κεφάλαιο για το Εβρίτικο βόλει τον Γιώργο Παπάζογλου.Θέλουμε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τα τμήματα ανάπτυξης του Εθνικού. Θα είναι μια επιτυχία της διοίκησης αν από εδώ και εμπρός κάθε χρόνο βγαίνει ένας καινούριος Αλεξανδρουπολίτης παίκτης με προοπτική να επανδρώσει την μεγάλη ομάδα.Θα ήθελα να κάνω ξεκάθαρο ότι ο Εθνικός έχει μια μεγάλη ιστορία στον χώρο του βόλει. Δεν δικαιούται καμία διοίκηση αυτή την ιστορία να την αφήσει να σέρνεται είτε βαθμολογικά είτε σε άλλες κατηγορίες κλπ. Θεωρούμε δεδομένο ότι ο Εθνικός και φέτος θα πρωταγωνιστήσει. Ο στόχος της ομάδας είναι να διακριθεί και φέτος όπως και πέρσι όπως και πρόπερσι στο μέτρο του δυνατού και στην Ελλάδα και στη Ευρώπη. Δεν διανοούμαστε να κάνουμε εκπτώσεις όσον αφορά την αγωνιστικότητα της ομάδας. Προσπαθούμε λοιπόν φέτος να νοικοκυρέψουμε την ομάδα οικονομικά και όσον αφορά τα έξοδα και όσον αφορά τα έσοδα για να μην μειωθεί στο ελάχιστο η αγωνιστική δύναμη της ομάδος» ήταν τα λόγια του προέδρου του ΤΑΑ Εθνικός.

Η δήλωση του Σάκη Μουστακίδη

«Θέλω να ευχαριστήσω την καινούρια διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο μου και θέλω να την διαβεβαιώσω ότι όπως και στις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε αυτή η ομάδα να παρουσιαστεί όσον το δυνατόν καλύτερη στο πρωτάθλημα. Έχοντας γνώση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, έχοντας γνώση τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν χώρα θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να κάνουμε μια πιο αξιόλογη ομάδα . Ξέρω ότι έχουμε αρκετούς περιορισμούς όσον αφορά το μπάτζετ, ξέρω τις δυσκολίες αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε όσο μπορούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο και σε καμιά περίπτωση εύκολος αντίπαλος.

Εξ’ άλλου ποτέ δεν ήταν αυτή η φιλοσοφία μου σαν αθλητής αλλά σίγουρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει όσον αφορά τα τελευταία χρόνια. Χαίρομαι που θα έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο ο οποίος έχει προσφέρει πολύ περισσότερα από εμένα σε αυτήν την ομάδα, μιλώ για τον Άκη Σιδηρόπουλο, είναι χαρά μου και τιμή μου και που τον είχα παίκτη για δύο χρόνια και που θα συνεργαστούμε από άλλο πόστο. Ξέρω τις απόψεις του, είναι ένας άνθρωπος που του έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη και έχω μεγάλη εκτίμηση για το πρόσωπό του. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να κάνω δύο τρεις διευκρινήσεις για στην ζωή μου θέλω να είμαι ευθύς και αυτά που λέω να ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Δεν ακούστηκε καθόλου το όνομα του Ανέστη Γιαννακόπουλου.

Ενός συνεργάτη μου τα τελευταία τρία χρόνια στάθηκε δίπλα μου στις δύσκολες και στις εύκολες στιγμές. Δεν έχει λήξει ακόμη κάποιο κομμάτι θα δούμε υπάρχουν κάποια προβλήματα πώς θα τα αντιμετωπίσουμε από εδώ και πέρα. Απλώς η καινούρια προσθήκη είναι του Γιώργου του Παπάζογλου και χαίρομαι που και η διοίκηση στο κομμάτι αυτό έκανε δεκτή την εισήγηση μου μετά από μία μεγάλη σκέψη και συζήτηση γιατί θεωρώ ένας αθλητής που τελειώνει την καριέρα του σαν αθλητής με το ήθος του Γιώργου Παπάζογλου νομίζω ότι είναι ευκαιρία να αξιοποιείται, όπως γίνεται σε όλες τις μεγάλες ομάδες του κόσμου, από την ομάδα που έπαιξε τελευταία φορά.Ο Γιώργος μένει εδώ στην Αλεξανδρούπολη είναι δικό μας παιδί, πολίτης της Αλεξανδρούπολης και νομίζω έχει να προσφέρει πάρα πολλά γιατί έχει περάσει από πολλές ομάδες και έχει καταρτισμό. Ξέρει πάρα πολύ καλά το βόλει και νομίζω ότι ήταν ευκαιρία να τον αξιοποιήσουμε. Επαναλαμβάνω παραμένει το κομμάτι του Γιαννακόπουλου. Δεν ξέρω θα δούμε τις επόμενες μέρες πώς θα χειριστεί πώς θα το χειριστούμε γιατί υπάρχουν κάποια προβλήματα.

Πριν τελειώσει το πρωτάθλημα είχα πει ότι, θέλω να πω δυο τρεις κουβέντες για την χρονιά που πέρασε. Ήταν για μένα μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά και όχι τόσο πολύ δύσκολη με στο γήπεδο αγωνιστικά γιατί ήξερα τι θα αντιμετωπίσω όσο μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά εξωαγωνιστικά. Προσωπικά εμένα και τους συνεργάτες μου μας κούρασε πολύ η περίοδος από τον Δεκέμβρη και μετά με τα όποια προβλήματα οικονομικά είχαμε σαν ομάδα τα οποία προσπαθήσαμε να τα κρατήσουμε έξω από την ομάδα και να μην επηρεαστεί καθόλου το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό μας κούρασε πάρα πολύ και αλλιώς ξεκινήσαμε την χρονιά την περσινή αλλιώς τερματίσαμε.

Η πρώτη λοιπόν κουβέντα που κάναμε με τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο θα πρέπει να κάνουμε μια ομάδα η οποία θα γίνεται καλύτερη από το ξεκίνημα της και όχι χειρότερη και σε αυτό συμφωνήσαμε όλοι λαμβάνοντας υπ όψιν τις οικονομικές δυσκολίες. Η περσινή χρονιά εύχομαι να μείνει πίσω, να μην την ξανασυναντήσουμε. Σίγουρα δεν είναι καλό να κάθεσαι με τους αθλητές σου 10 μέρες και να μην κάνεις προπόνηση. Είναι πράγματα που κανείς προπονητής δεν θέλει να τα συναντήσει μπροστά του. Και αυτό που είπα στην διοίκηση και έλαβα τη διαβεβαίωση, ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ομάδα τέτοια ώστε να είμαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις μας και αυτά που θα πούμε και αυτά που θα λέμε θα είναι πραγματοποιήσιμα και ειλικρινή.

Η ομάδα τώρα ξεκινά να χτίζεται. Έχουμε κάποια προβλήματα με τους ξένους παίχτες λόγω και της γενικότερης κατάστασης που βρίσκεται η χώρα μας αλλά έχουμε και ένα πλεονέκτημα σαν ομάδα ότι έχουμε κάποια δικά μας παιδιά με υπογεγραμμένα συμβόλαια, όπως των Κασαμπαλή, Κοντοστάθη, Άντριτς, Τσέλιου, Χαραλαμπίδη. Από εδώ και πέρα ξεκινήσαμε κάποιες διαδικασίες προκειμένου αυτή η ομάδα να στελεχωθεί ,να πλαισιωθεί, να ολοκληρωθεί έτσι ώστε 24 Αυγούστου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία να είμαστε όλοι μαζί.

Δήλωση Γρηγόρη Σιδηρόπουλου

«Το μόνο που θέλω να πώ αυτή την στιγμή για τον Σάκη (σ.σ. Μουστακίδη), είναι ότι αποτελεί επιτυχία της διοίκησης να τον διατηρήσει στη θέση του προπονητή. Όλοι το γνωρίζουν ότι είναι πολυτέλεια για τον Εθνικό. Αυτήν την στιγμή αν ο Σάκης είχε βλέψεις, - δεν εννοώ φιλοδοξίες - δεν θα ήταν στην Αλεξανδρούπολη. Οχι ότι είμαστε μικρή ομάδα αλλά δεν είμαστε Αθήνα. Και ο Πειραιάς στην Αθήνα είναι. Καλή επιτυχία και στον ίδιο και στην διοίκηση και στους βοηθούς του. Πιστεύω ότι θα βοηθήσω όσο μπορώ και τους δύο, ο ρόλος μου είναι αυτός».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject